Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Απίστευτοι χαρταετοί για μικρά και μεγάλα παιδιά! Πετάξτε, μαζί τους ψηλά, στον ουρανό!


Να πετάς χαρταετό με το παιδί σου! Να το βλέπεις χαρούμενο να κοιτάει στον ουρανό. Είναι ένα παιχνίδι συναρπαστικό για κάθε εποχή του χρόνου. Έψαξα και βρήκα μερικούς που είναι απλά υπέροχοι. Ένας από αυτούς έχει κλέψει την καρδιά μου. 

Είναι σκέτη γλύκα. Έχει κι ένα γουρουνάκι. Μου αρέσει πολύ. Θα τον βρείτε εδώ. Υπάρχει και σε αρκουδάκι -θα το βρείτε εδώ - και, πραγματικά, έχω μπερδευτεί γιατί και οι δύο είναι πανέμορφοι. 
Κι εάν θέλετε να φτιάξετε στην παραλία, το δικό σας πειρατικό νησί χρειάζεστε τον κατάλληλο χαρταετό. Θα τον βρείτε εδώ. 
Βέβαια, κι αυτός που θα βρείτε εδώ, είναι βγαλμένος από παραμύθι. Ένα πειρατικό καράβι που πλέει στο γαλάζιο τ' ουρανού. Μαγικό να πετάς με την φαντασία σου! 
Όσο για μένα θα διάλεγα αυτόν που βρήκα εδώ. Είναι ένας χαρταετός - γλάρος, πανέμορφος και με ταξιδεύει. Καλό παιχνίδι! 
 Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τους αγοράσετε μέσω Amazon. Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)




1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά υπέροχοι είναι! Μα που πας και τα βρίσκεις!!!! Ράνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...