Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Παιχνίδια και δραστηριότητες για ένα αξέχαστο παιδικό πάρτι!



Θα κάνετε πάρτι στο παιδί σας. Και θέλετε όλα να είναι υπέροχα! Θέλετε να κρατήσετε τους μικρούς καλεσμένους σας δημιουργικά απασχολημένους; Μια καλή ιδέα είναι να ετοιμάσετε μόνοι σας δραστηριότητες και παιχνίδια για να απασχολήσετε τα παιδιά. 
Βάλτε από την τσάντα σας αυτό το μαγικό κουτί με τατουάζ και η παράσταση αρχίζει! Το σετ που θα βρείτε εδώ περιλαμβάνει σε τατουάζ για τα δάχτυλα, τον βασιλιά και την κόρη του, το βασιλόπουλο, την κακιά μάγισσα και έναν δράκο. Όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε στο λεπτό του κόσμου τα παραμύθια. Θα αρέσει πολύ στα παιδιά! Μην ξεχάσετε να τα πάρετε βίντεο. 
Εάν πάλι σας αρέσουν οι μύθοι με ζώα μ' αυτό το σετ που θα βρείτε εδώ μπορείτε να φτιάξετε με τους μικρούς καλεσμένους σας, του κόσμου τα παραμύθια.
Μ' αυτό το σετ που θα βρείτε εδώ μπορείτε να κάνετε τατουάζ σε όλο το χέρι, με άγρια ζώα.  

Και μ'αυτό εδώ φτιάξτε ιστορίες με ζώα της φάρμας. Μπορείτε να βάλετε ένα μικρόφωνο μπροστά στα παιδιά και να τα βάλετε να σκηνοθετήσουν τις δικές τους απολαυστικές ιστορίες. Ένα είναι σίγουρο, θα τους αρέσει πολύ!
Θα βρείτε ακόμα τατουάζ για δράκους εδώ, με δεινόσαυρους εδώ και με ρομπότ για να φτιάξετε παραμύθια επιστημονικής φαντασίας εδώ. Ότι και να κάνετε θα είναι υπέροχο! Καλή διασκέδαση! 

Τα παιχνίδια για το πάρτι  μπορείτε να  βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στην ονομασία τους. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...