Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Πώς να φτιάξετε με το παιδί σας τα δικά σας παραμύθια από τσόχα!


Τα παραμύθια είναι απόλαυση. Όχι μόνο να τα διαβάζεις αλλά και να τα φτιάχνεις. Με τα παραμύθια το παιδί μας ανακαλύπτει τον κόσμο και μαθαίνει.
Θέλετε να φτιάξετε με το παιδί σας, τα δικά σας παραμύθια και να μείνει δημιουργικά απασχολημένο; 
Είχατε φανταστεί ποτέ ότι με μικρά κομματάκια τσόχας σε διάφορα σχέδια και χρώματα μπορείτε να κάνετε με το παιδί σας του κόσμου τις ιστορίες και να παίξετε  παιχνίδια;

Αυτό το σετ που βρήκα εδώ είναι καταπληκτικό! Σ΄αυτό το κουτί θα βρείτε εικόνες βήμα - βήμα για να φτιάξετε τα δικά σας σχέδια. Ένας εναλλακτικός μαγικός τρόπος να μυήσετε το παιδί σας στον κόσμο της γεωμετρίας.
Ή μπορείτε να πάρετε ένα πακετό με φύλλα τσόχας σαν κι αυτό που θα βρείτε εδώ και να αρχίσετε να δημιουργείτε. 

Stabilo Cappi Fibre Tip Felt Coloured Pens - Pack of 24

Η κορούλα μου μου έχει ζητήσει πολλές φορές να της πω την ιστορία του γάμου με τον μπαμπά της και φτιάξαμε με τσόχα, παρέα αυτό! Της άρεσε πολύ. Και βέβαια, μπορείτε να χρωματίσετε την τσόχα με ειδικούς μαρκαδόρους που θα βρείτε  εδώ.
Με αυτά τα σετ  κατασκευών το παιδί σας θα αναπτύξει την φαντασία, την παρατηρητικότητα και τον λόγο του. Μπορείτε να φτιάξετε με το παιδί σας τις δικές σας σκηνές σε γνωστά παραμύθια.Και το συναρπαστικό; Τα κομμάτια κολλούν και ξεκολλούν, οπότε μπορείτε να αλλάζετε όσες φορές θέλετε τις σκηνές στην ιστορία σας. Μπορείτε να φτιάξετε με το παιδί σας, τον Μάγο του Οζ, Felt Creations Felt Picture Set - Wizard of Oz,
την Κοκκινοσκουφίτσα, Felt Creations Felt Picture Set - Little Red Riding Hood
ή τα τρία γουρουνάκια Felt Creations Felt Picture Set - Three Little PigsΚαθώς το παιδί σας φτιάχνει τα παραμύθια μπορείτε να του ζητήσετε να δώσει διαφορετικό τέλος, να αντιστρέψει ρόλους σε καλούς και κακούς ή να προσθέσει με την φαντασία του νέα στοιχεία σε αυτά. 
Μπορείτε ακόμα, να ζωντανέψετε με το παιδί σας, μια συναρπαστική ιστορία με πειρατές Felt Creations Felt Picture Set - Pirates. Σίγουρα συναρπαστικό παιχνίδι! 
Ή την εποχή των δεινοσαύρων! Felt Creations Felt Picture Set - Dinosaurs Ότι και να κάνετε με το παιδί σας, θα είναι συναρπαστικό.
Να μιλήσετε στο παιδί σας για τα ζώα στο αγρόκτημα και να δημιουργήσετε με τσόχα ένα! Felt Creations Felt Picture Set - FarmyardΜια βόλτα στον ζωολογικό κήπο με το παιδί σας και έχετε να μάθετε, τόσα, παρέα. Felt Creations Felt Picture Set - Zoo 

Μπορείτε ακόμα, να παίξετε σε ένα κατάστημα αλλάζοντας ρούχα στις κούκλες σας. Felt Creations Felt Picture Set - BoutiqueΤα σετ κατασκευών  μπορείτε να  βρείτε κάνοντας κλικ  πάνω στις ονομασίες τους. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε. Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...