Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Μαγικά παιχνίδια για να ανακαλύψουν τα παιδιά μας την γη μας, τ' αστέρια και το διάστημα!


Για τα παιδιά συχνά “ο κόσμος τους όλος” είναι  χέρια τους! Με αυτή τη σκέψη δημιουργήθηκε  αυτή η γιγάντια σφαίρα - παιχνίδι από την NASA.
via
 Μαγική ιδέα! Θα την βρείτε εδώ μαζί με ένα βιβλίο που έχει πολλές ιδέες για δραστηριότητες και παιχνίδια. 
Θα μου άρεσε πολύ να την δω σε έναν παιδότοπο σε ένα σχολείο. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον η γνώση να προσεγγίζεται με έναν δημιουργικό τρόπο μέσα από το παιχνίδι. 
Κι εάν θέλετε να κάνετε με το παιδί σας κάτι πραγματικά συναρπαστικό δώστε του να δοκιμάσει παγωτό - σάντουιτς που τρώνε οι αστροναύτες. Θα το βρείτε εδώ 
Space Food (Strawberries)
Θα βρείτε ακόμα  φράουλες που τρώνε οι αστροναύτες εδώ  και μπανάνες, εδώ. Καταπληκτική ιδέα για παιχνίδι! Τι τρώνε, άραγε, οι αστροναύτες στο διάστημα; Τώρα, μπορείτε να δοκιμάσετε το φαγητό τους. Στο παιδί σας θα αρέσει πολύ! 
Κι εάν θέλετε να ανακαλύψετε το ηλιακό μας σύστημα και το παιδί σας, να μάθει τα πάντα γι' αυτό υπάρχει αυτό το σετ μοντελοποίησης με όλους τους πλανήτες, τον ήλιο και το φεγγάρι.
Θα  το βρείτε  εδώ και είναι απλά καταπληκτικό! 
Μπορείτε να το κρεμάσετε από το ταβάνι στο παιδικό δωμάτιο και η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε πάρα πολύ να είχα ένα και στην τάξη μου. 
Εξαιρετικό είναι και το παιχνίδι - διαστημόπλοιο της που θα βρείτε εδώ. Ένα είναι σίγουρο! Το παιδί σας θα είναι δημιουργικά απασχολημένο πολύ ώρα φτιάχνοντας ιστορίες για το διάστημα. Μαγικό παιχνίδι που προάγει την σκέψη, την φαντασία, τον λόγο. 
Κι  επειδή στην πόλη τα παιδιά μας δεν βλέπουν στον ουρανό, την νύχτα τ 'αστέρια και εσείς θέλετε χιλιάδες αστέρια να φωτίσουν το σπίτι σας, υπάρχει αυτός ο προτζέκτορας που θα βρείτε εδώ.Ένα μαγικό παιχνίδι που θα σας ταξιδέψει στις γειτονιές του κόσμου. Πάρτε το μικρό σας αγκαλιά και πείτε του ιστορίες για τον κόσμο μας. 
Και βέβαια τα παιχνίδια της Lego είναι μοναδικά! Είμαι σίγουρη πώς κι εσείς παίζατε πολύ μαζί τους όταν ήσασταν παιδιά. 
Μπορείτε να βρείτε τον διαστημικό σταθμό εδώ και διαστημικό σκάφος εδώ και  το παιχνίδι της εξερεύνησης του διαστήματος, αρχίζει.    
Ο κόσμος μας είναι απλά  μαγικός, ανακαλύψτε τον με το παιδί σας, μέσα από το παιχνίδι κι απογειώστε την φαντασία!

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα παιχνίδια. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...