Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Μαμά...φοβάμαι το σκοτάδι!


"Καληνύχτα παιδί μου, όνειρα γλυκά". "Μαμά, φοβάμαι το σκοτάδι" είναι μήπως μια φράση που την έχετε κι εσείς ακούσει από το παιδί σας; Ο φόβος για το σκοτάδι είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους φόβους στα παιδιά. Τι μπορούμε  να κάνουμε;
Μια λύση για να ξεπεράσει το παιδί μας τον φόβο είναι να φέρουμε το φεγγάρι μέσα στο παιδικό δωμάτιο. Τι θα λέγατε να κοιμίσετε το παιδί σας με την θέα του; Κι όμως γίνεται!
Το φεγγάρι αυτό που θα βρείτε εδώ είναι απλά μαγικό! Μπαίνει στο δωμάτιο και σας καλεί να πετάξετε μαζί του στην χώρα των παραμυθιών και των ονείρων. Υπέροχο! Με αυθεντικές λεπτομέρειες της σελήνης μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο.
Θα φέγγει όπως το αληθινό φεγγάρι. Έχει 12 διαφορετικούς τρόπους φωτισμού για να αναπαριστά τις πραγματικές φάσεις του φεγγαριού. 

Πριν να πείτε στο μικρό σας καληνύχτα, ακούστε το προσεκτικά. Πολλές φορές  αποφεύγουμε να συζητήσουμε με τα παιδιά μας, τους φόβους τους. 
Όμως, το να συζητάμε, βοηθάει τα παιδιά μας να μάθουν πως να  ξεπεράσουν τον φόβο. Όσο πιο πολύ ακούμε τα παιδιά μας, τόσο πιο ήρεμα είναι.
Πείτε του ένα παραμύθι, ακόμα και πόσο πολύ το αγαπάτε. Όνειρα γλυκά! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τo φεγγάρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...