Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ένα μαγικό ξύλινο σπιτάκι για το παιδί μου!


Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να έχει ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι και να παίζει, εκεί, με τα παιχνίδια του; Ένα είναι σίγουρο θα κατενθουσιαστεί!  Δείτε αυτό εδώ.  Δεν είναι υπέροχο; Είναι σίγουρο πώς το παιδί σας θα το λατρέψει. Θα το ακούτε να φτιάχνει ιστορίες του δάσους, να ονειρεύεται πώς ζει σ' αυτό. 
Το ξύλινο σπιτάκι θα  βρείτε εδώ. Είναι απλά μαγικό! Και όλα είναι έτοιμα για ν' αρχίσει το παιχνίδι. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στον κήπο ή την βεράντα σας, να το στολίσετε με μικρά λουλούδια και φύλλα, να βάλετε μέσα παιχνίδια. 
Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για παιχνίδι. Ή σχεδόν έτοιμα γιατί μπορείτε να βάλετε μέσα του να ζουν μικρά ξωτικά του δάσους σαν κι αυτά που θα βρείτε εδώ.Ή να το διακοσμήσετε με υπέροχα έπιπλα  κουζίνας που θα βρείτε εδώ ή και καθιστικού που θα βρείτε εδώ
Και βέβαια μπορείτε να βρείτε μικρά μαγικά έπιπλα για την κρεβατοκάμαρα εδώ. Είναι όλα τους υπέροχα! Εάν πάλι θέλετε να φτιάξετε ένα δεντρόσπιτο για να φιλοξενήσετε τα ζωάκια σας θα  χρειαστείτε μικρούς κορμούς δέντρων που θα βρείτε εδώ και το παιχνίδι αρχίζει. 
Σκεφτείτε, αρχικά πώς θα θέλατε να είναι το δικό σας δεντρόσπιτο. Τοποθετείτε τους κορμούς τον έναν πάνω στον άλλο και το δεντρόσπιτό σας είναι έτοιμο. Ώρα να τοποθετήσετε τα ζωάκια σας. 
Μια μέρα σ΄έναν ζωολογικό κήπο και όλα είναι υπέροχα! Μιλήστε στο παιδί σας για το πως ζουν τα ζώα και θα εκπλαγείτε με το πόσα πράγματα το ίδιο ξέρει αλλά και ρωτάει να μάθει. 


Τα παιδιά μας λατρεύουν αυτά τα παιχνίδια. Τα κάνουν να ονειρεύονται, να φαντάζονται και να φτιάχνουν μικρούς μαγικούς κόσμους. Καλό παιχνίδι! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Για τα ξύλινα παιχνίδια και πώς θα τα βρείτε, διαβάστε  αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ.


3 σχόλια:

  1. Τι υπέροχες ιδέες...Αυτή η μικρή ζούγκλα με έχει ξετρελάνει και εμένα και τα παιδιά!!! Εύκολο πάντως να την κάνουμε...ευχαριστούμεεεεε!!! φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο πιο παίζουμε με τα παιδιά μας με υλικά από την φύση, τόσο μαθαίνουν να την αγαπάνε και να την σέβονται. Εμένα ο γιος μου είναι 5 και έχω την τύχη να μεγαλώνω στην Κρήτη, σε ορεινό χωριό. Και νομίζω καλά κάναμε. Εδώ όλα είναι πιο ήρεμα. η ζωή πιο όμορφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ χαίρομαι που σας αρέσουν τα παιχνίδια με υλικά της φύσης. Κι εμένα είναι η αδυναμία μου. Μαζί...Kapa περιμένω να δούμε φωτογραφίες. :) Καλό παιχνίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...