Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Κατασκευές με χρωματιστά συρματάκια! ! Και το παιχνίδι τώρα αρχίζει.


Μπορούμε να περάσουμε υπέροχα με το παιδί μας, αρκεί να έχουμε σπίτι μας τα κατάλληλα είδη κατασκευών. Ένα από αυτά είναι και τα χρωματιστά συρματάκια . Μαζί τους μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Να φτιάξουμε τον δικό μας κόσμο παραμυθιού.

Θα τα βρείτε στα είδη κατασκευών αλλά τις περισσότερες φορές οι συσκευασίες τους έχουν πολύ λίγα και είναι ακριβά. Ανακάλυψα, λοιπόν, πώς στο Amazon τα υλικά κατασκευών είναι πολύ πιο φθηνά. Μπορείτε να τα δείτε κι εσείς και να συγκρίνετε με αυτά που παίρνατε έως τώρα. 

Κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε το πακέτο των 100 τεμαχίων σε εξαιρετική τιμή και κάνοντας κλικ  εδώ, το πακέτο των 60 σε φωσφοριζέ χρώματα σε επίσης απίστευτη τιμή. Το πιο συναρπαστικό; Θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ, γιγάντια χρωματιστά σύρματα για  κάνετε κατασκευές στο παιδικό πάρτι ή στο σχολείο. 
Μπορείτε να βγείτε στην αυλή και να φτιάξετε με τα παιδιά σας γιγάντια γράμματα ή αριθμούς. Ή να φτιάξετε στολές από χρωματιστά σύρματα. Και να ζωντανέψετε παραμύθια! Οπότε τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία για να την αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και να δημιουργήσετε. Η κόρη μου είναι 5 χρόνων κι έφτιαξε μόνη της, ένα μελισσάκι! 
Μερικές καρδούλες. 
Ένα μαγικό καθρεφτάκη! 
Καρδούλες για να φτιάχνει σαπουνόφουσκες όπως μου είπε. Πολύ ωραίες είναι! 

Να και το οχτώ! Ο αγαπημένος της αριθμός. 
Ένα δαχτυλιδάκι. 
Και το παιχνίδι τώρα αρχίζει! 
Εσείς τι θα φτιάξετε; 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)



Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...