Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Παιδικό πάρτι! Πώς να φτιάξετε cake - pops!



Τα cake pops είναι η τελευταία μόδα στην ζαχαροπλαστική, είναι  απλά υπέροχα και φυσικά μου αρέσουν πολύ! Το κεκάκι σε ξυλάκι είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή πρόταση για μικρά και μεγάλα παιδιά και γίνεται εύκολα. Όλα όσα χρειάζεστε για να τα φτιάξετεθα βρείτε εδώ. Τα εργαλεία αυτά θα σας λύσουν τα χέρια.
Είναι ένα υπέροχο δώρο - κέρασμα σε παιδικό πάρτι και γιατί όχι και σε βάφτιση. Θα φτάξω μερικά στα γενέθλια της κόρης μου που πλησιάζουν. 

Η συνταγή που θα σας δείξω είναι πραγματικά  καταπληκτική και πανεύκολη!
Υλικά
1  κέικ
1 κουτί μερέντα
500γρ. κουβερτούρα (μαύρη ή λευκή)
χρώματα ζαχαροπλαστικής (εάν χρησιμοποιήσουμε λευκή σοκολάτα)
χρωματιστή τρούφα,  smarties, καραμελάκια ή ζαχαρωτά για την διακόσμηση

Για να τα φτιάξετε θα χρειαστείτε, ίσως μία θήκη φορμαρίσματος σιλικόνης που θα βρείτε  εδώ (παίρνουν τέλειο σχήμα), ξυλάκια που θα βρείτε  εδώ καθώς και ένα δίσκο για να τα σερβίρετε που θα βρείτε  εδώ. 
Ψήνουμε το κέικ και το αφήνουμε να κρυώσει, καλά. Στη συνέχεια το βάζουμε στο μίξερ για να γίνει τρίμματα. Ανακατεύουμε τα τρίμματα με τη μερέντα ώστε να γίνει ένα ενιαίο μείγμα. Στη συνέχεια το κάνουμε μπαλάκια βάζοντάς το στην   θήκη φορμαρίσματος σιλικόνης.
Μετά, τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν καλά. Περίπου 2- 3 ώρες.  Λιώνουμε σε κατσαρόλα με ζεστό νερό την κουβερτούρα. Άσπρη ή μαύρη σοκολάτα. 
Παίρνουμε το  ξυλάκι και το βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα και μετά βάζουμε μέσα στο μπαλάκι μας. Όπως είναι πλέον με το ξυλάκι του, βουτάμε το μπαλάκι στην κουβερτούρα και στη συνέχεια το στολίζουμε όπως θέλουμε!
Εναλλακτικά θα χρειαστείτε  αυτήν την καταπληκτική θήκη που θα βρείτε  εδώ.

Εάν θέλετε κάτι ακόμα πιο απλό και γρήγορο τότε θα χρειαστείτε αυτήν  την μηχανή που θα βρείτε εδώ.  
Ποτέ πια τα cake pops δεν ήταν πιο εύκολο να γίνουν! Σκέτη γλύκα!  Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.

2 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρίσκω!Εξαιρετική η ιδέα και εύκολη!Να είσαι καλά κ ελπίζω να τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...καλη χρονια ματια μου..να σαι καλα..απιθανα τα κεκακια..παντου τα βλεπεις πλεον..καλη συνεχεια..και η συνταγη ευκολη..καλο βραδυ..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...