Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ευγένιος Τριβιζάς… σε νέες παραμυθοπεριπέτειες στο Ίδρυμα Ευγενίδου


Το Πνεύμα των Χριστουγέννων στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου. Αφηγηματικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά προγράμματα αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, με θέματα εμπνευσμένα από τα Χριστούγεννα, συναποτελούν την εορταστική σειρά εκδηλώσεων που η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου αφιερώνει στους μικρούς της φίλους.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη, απαραίτητη όμως προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής (και έως εξαντλήσεως των διαθεσίμων θέσεων), στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης: 210 9469631 και 632. Την Kυριακή 16 Δεκεμβρίου ο Ευγένιος Τριβιζάς… σε νέες φανταστικές παραμυθοπεριπέτειες!!!



Ο Ευγένιος Τριβιζάς έχει ξεκινήσει ήδη από το Νησί των Πυροτεχνημάτων με το αερόστατό του, τον παπαγάλό του τη Σύνθια και ένα αόρατο πράσινο καγκουρό και αν δεν συγκρουστεί με κανένα ιπτάμενο κρουασάν, αν δεν πέσει στον Ωκεανό των Εφτά Παφλασμών, αν δεν τον ρουφήξει καμία ρουφήχτρα...
Και αν δεν αιχμαλωτισθεί από πειρατές, θα βρίσκεται σίγουρα κοντά μας για να μας δείξει τα έπιπλα της ποντικότρυπας όπου έμενε ο Τρωκτικούλης, το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι  και να μας ταξιδέψει στους μαγικούς του κόσμους. 
Αν πάλι δεν έρθει, θα πάμε όλοι μαζί να τον σώσουμε. 

Φέρτε μαζί σας πυξίδες και τηλεσκόπια.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τα γιορτινά βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά: 
«Ένα ελατάκι για τον Τάκη», «Το Ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι» και «Ο Αϊ Βασίλης στη φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους», που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Η κόρη μου έχει αδυναμία στον Τριβιζά...Μα πώς να μην έχει; Και ζήτησε από τον Άγιο - Βασίλη, με γράμμα, να της φέρει το Ένα ελατάκι για τον Τάκη.
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...