Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Gadgets μόνο για παιδιά!



Καθώς μεγαλώνει το παιδί μου το ενδιαφέρον του στρέφεται σε παιχνίδια με τεχνολογία. Τα παιδιά μας λατρεύουν την τεχνολογία! Γεννιούνται μ' αυτήν και είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι τόσο εξοικειωμένα μαζί της.  
Και μου αρέσει. Μαζί ανακαλύπτουμε έναν καινούργιο κόσμο. Τελευταία μου ζητάει μία κάμερα.Θέλει να κάνει ταινίες. Για την  παιδική κάμερα της Lego λίγα θα μπορούσε να πει κανείς. Είναι απλά υπέροχη. Μαζί της θα γυρίσετε του κόσμου τις ταινίες. Θα την βρείτε εδώ

Ιδανικό για ταξίδια, με αυτό το DVD Player τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους κινούμενα σχέδια, μέσα από την 7 ιντσών οθόνη του. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο καθώς και θήκη και φορτιστής για το αυτοκίνητο.Θα τo βρείτε στο Amazon.
Εάν πάλι, αφήναμε τα παιδιά μας να επιλέξουν δώρο, πιθανότατα θα ζητούσαν ένα tablet και μάλιστα τελευταίας τεχνολογίας.Εξαιρετικά tablets σε καλές τιμές για μικρά και μεγάλα παιδιά θα βρείτε στο You.gr Δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα ένα να το μοιράζομαι με την κόρη μου. Με την σωστή χρήση είναι ένα πολύ καλό εργαλείο.
Για κορίτσια που ονειρεύονται να γίνουν μία μέρα στιλίστριες, η Mattel δημιούργησε αυτό το απίθανο gadget. Αρέσει πολύ στην κόρη μου.
Το Tech Styling Studio συνδέεται με τον υπολογιστή του σπιτιού, ώστε να μπορεί να «φορτώσει» από εκεί φωτογραφίες, τις οποίες στην συνέχεια το παιδί μπορεί να «πειράξει», αλλάζοντας στα πρόσωπα των φωτογραφιών τα μαλλιά, τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Επίσης, στο παιχνίδι περιλαμβάνεται και ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Θα το βρείτε εδώ

Μία  ψηφιακή μηχανή με αντοχή στην υγρασία και σταγόνες, ιδανική για ταξίδια και για κάθε καιρό. Διαθέτει εργονομικές χειρολαβές για να αποφεύγονται οι πτώσεις και ψηφιακό ζουμ 4x. Ιδανική για παιδιά!
Περιλαμβάνει μνήμη που μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες. Mπορείτε να την αγοράσετε online, μέσω του Amazon. Θα την βρείτε και σε ροζ χρώμα εδώ
Πρόκειται για ένα αξιόπιστο τηλεσκόπιο που μας επιτρέπει στα παιδιά να βλέπουμε τα μεγάλα ουράνια σώματα, ενώ διαθέτει και βαλιτσάκι με φακούς και αναστροφέα ειδώλου που υπόσχεται να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την οπτική εμπειρία. 
Άλλωστε, στην συσκευασία περιλαμβάνεται και cd το οποίο θα βοηθήσει τα παιδιά να αναζητήσουν τα ουράνια σώματα που δεν γνωρίζουν. Θα το βρείτε στο Amazon. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.Καλό παιχνίδι!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...