Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τα παιχνίδια της Ragtales είναι βγαλμένα από παραμύθι!


Καλώς ορίσατε σ΄έναν κόσμο ονείρου και φαντασίας. Τα παιχνίδια της Ragtales είναι μαγικά. Βγαλμένα από παραμύθι! Έχουν απίστευτο σχεδιασμό, χρώματα και ποιότητα. Μου αρέσουν πολύ. Μόλις τα είδα ξετρελάθηκα. 
Ένα είναι σίγουρο! Μαζί τους θα φτιάξετε του κόσμου τα παραμύθια. Το μικρό σας θα τα παίρνει αγκαλιά και θα κοιμάται. Ένα από αυτά θα είναι το αγαπημένο του, μαλακό παιχνίδι που θα το παίρνει μαζί του, παντού, όπως κάνει η κόρη μου με το κουνελάκι που της έχουμε πάρει. 
Οι κούκλες είναι πανέμορφες. Έχουν υπέροχα ρούχα. Παραμυθένιες! Δείτε αυτήν στα ροζ. Πανέμορφη. Θα την βρείτε εδώΚι αυτή είναι μια νεράιδα που φυλάει το δοντάκι όταν πέσει. Η κόρη μου ανυπομονεί να χάσει το πρώτο της δόντι. 
Πήγε μικρή σχολείο και με ρωτάει. "Μανούλα πότε θα χάσω το δοντάκι μου"; Θα της πάρω αυτήν την νεράιδα για να τα μαζέψουμε όλα και να τα έχουμε όταν θα μεγαλώσει. Θα την βρείτε εδώ.

Αλλά και το αρκουδάκι αυτό είναι φτιαγμένο με εξαιρετικής ποιότητας μαλλί. Θα το βρείτε εδώ. Έχει, μάλιστα ρούχα για τα του φορέσετε. Θα βρείτε εδώ το φόρεμα εάν θέλετε να είναι κοριτσάκι  και δεν έχω λόγια. Μου αρέσει πάρα πολύ. 


Και εδώ το που πουκάμισο και το παντελόνι εάν θέλετε να είναι αγοράκι. Πανέμορφα όλα! 
Θα βρείτε, ακόμα, ένα πανέμορφο κουνελάκι εδώΑυτό έχουμε πάρει στην κόρη μας. 
Μία υπέροχη κούκλα με μία βαλίτσα - ντουλάπα για να αλλάζει ρούχα,  εδώ.  Αυτό ένα καταπληκτικό παιχνίδι που μπορείτε να το παίρνετε, παντού, μαζί σας. 


Θα βρείτε ακόμα, ένα πολύ γλυκό κουνελάκι με το σπιτάκι του, εδώ
Και την πριγκίπισσα με το μπιζέλι εδώ.
Είναι όλα τους πανέμορφα! 
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

1 σχόλιο:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...