Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Φαναράκια που επιπλέουν στο νερό



Δεν ξέρω εάν θα σας αρέσει αυτή η ιδέα. Εμένα πάντως είναι ένα από τα όνειρά μου. Να κάτσουμε σε μια παραλία, αγκαλιά και να γεμίσουμε την θάλασσα με φαναράκια και να τα βλέπουμε αναμμένα να ταξιδεύουν στην θάλασσα. 
Αυτά τα φαναράκια είναι απλά μαγικά. Και τα βρήκα στο Amazon. Θα τα βρείτε κάνοντας κλικ εδώΦαίνεται τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται...

Εάν πάλι θέλετε να φωτίσετε και τον ουρανό, υπάρχουν αυτά τα  οικολογικά φαναράκια που φωτίζουν και θα τα βρείτε εδώ

Σκέτη μαγεία...
Το καλοκαίρι έρχεται...


Καλή έμπνευση!
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα φαναράκια μέσω Amazon.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


3 σχόλια:

  1. Είναι πραγματικά υπέροχη ιδέα! Πριν κάποια χρόνια σε μια παραλία της Χαλκιδικής γεμάτη παρέες, σε έναν μεγάλο κόλπο σε ελέυθερο καμπινγκ, αργα το βράδυ κάποιος έριξε μερικά ρεσώ, στην λάδι θάλασσα, με φόντο πανσέληνο, δεν άργησαν να τον μιμηθούν και οι υπόλοιπες παρέες και σε λίγα λεπτά γέμισε όλος ο κόλπος με αμέτρητα ρεσώ που ταξιδεύαν σιγά σιγά προς τα βαθιά...ώσπου χαθήκαν......Μια εικόνα που μένει αξέχαστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαγική στιγμή! Σ΄ευχαριστώ που την μοιράζεσαι μαζί μας. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι πραγματικα ενα ονειρεμενο σκηνικο! το οποιο ειχα την τυχη να ζησω πολλες φορες ενα καλοκαιρι.
    Ολοι η παραλια εθισμενη πλεον απ΄αυτο που ζουσαμε το καναμε σχεδον καθε βραδυ (με πλαστικα ποτηρια, λιγα βοτσαλα και ενα ρεσο) ηταν το ιδιο εντυπωσιακα!! οταν λοιπον συνηδητοποιησαμε την οικολογικη καταστροφη που στην ουσια καναμε, πηραμε θαλασσοξυλα η καλαμια φτιαξαμε σχεδιες και βαλαμε πανω τα ποτηρακια, η σχεδια ηταν δεμενη στην παραλια κι ετσι το πρωι τα τραβαγαμε εξω κι ολα καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...