Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Πώς να φέρετε τον ουρανό και τ' άστρα στο παιδικό δωμάτιο!



Μπορεί να χωρέσει η μαγεία της φύσης και τ' ουρανού στο παιδικό δωμάτιο; Τα παιχνίδια αυτά είναι απλά μαγικά! Πυγολαμπίδες που φωτίζουν το ταβάνι και το μικρό μας θα τις κοιτά και θα κοιμάται βλέποντας όνειρα γλυκά...
 Θα τις βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ
Ένα ουράνιο τόξο να του κρατά συντροφιά κάθε βράδυ, οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος να χορεύουν, τ' αστέρια όλου τ' ουρανού, η γη και το φεγγάρι...
Φωτιστικό ουράνιο τόξο.  Θα το βρείτε  εδώ
Οι πλανήτες μας. Θα τους βρείτε  εδώ
Πλανητάριο από το National Geografic. Θα το βρείτε εδώ
Χελώνα που την παίρνεις αγκαλιά και γεμίζει το δωμάτιο αστεράκια.
Θα την βρείτε εδώ
Το φεγγάρι.Θα το βρείτε εδώ
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια μέσω Amazon.
Βαζάκι με φως από νεράιδες. Φωτίζει με τον ήλιο. Θα το βρείτε εδώ

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα!! Ειδικά για τους πλανήτες να επισημάνω ότι τους πουλάει και το "Ευγενίδιο ίδρυμα" στο Πλανητάριο (για τα υπόλοιπα δεν ξέρω...). Εάν κάποιος τα θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι το γνωρίζω γιατί έχει τύχει να πάρω πράγματα από εκεί. Η τιμή τους, όμως, είναι διπλάσια από το κατάστημα στο Ευγενίδειο. Μέσω Amazon δεν υπάρχει κόστος μεταπώλησης και όλα είναι πιο φθηνά. Είναι θέμα επιλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το φεγγάρι, μου το εφερε δώρο η αδελφή μου για το παιδί και είναι καταπληκτικό, το πήρε από το καταστημα του αστεροσκοπειου θεσσαλονίκης στην πανεπιστημίου 56. γιατί από amazon δεν το κάνουν το συγκεκριμένο delivery στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ελλάδα το φέρνουν μέσω Amazon σε πολύ καλύτερη τιμή από ότι εδώ γιατί δεν υπάρχει κόστος μεταπώλησης. Είστε τυχεροί που το έχετε, καλό παιχνίδι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...