Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Πώς να φτιάξετε donuts εύκολα και γρήγορα!


Τα donuts έχουν γίνει τόσο πολύ της μόδας με πλούσια και αφράτη ζύμη με ένα γλυκό… μυστικό που αποτελεί μια από αυτές τις απολαύσεις που δε σβήνουν ποτέ. Ωραία ιδέα για κέρασμα και σε παιδικό πάρτι. Μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε  donuts.

Μια πολύ εύκολη συνταγή είναι αυτή. Δοκιμάστε την, θα σας αρέσει πολύ. Θα χρειαστείτε: 1 κ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις  2 φακελάκια μαγιά,  1 φλιτζάνι χλιαρό νερό,1 1/2 φλ. γάλα,1/2 φλ. ζάχαρη, 2 κουταλάκια του γλυκού  αλάτι,2 αυγά, 1/2 φλ. βούτυρο λιωμένο. 
Ανακατεύουμε την μαγιά με το νερό και ρίχνουμε το αλεύρι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να φουσκώσει. 
Τα donuts ψήνονται είτε σε συσκευή για λουκουμάδες είτε σε φόρμα για λουκουμάδες που θα βρείτε εδώΤα γαρνίρουμε όπως θέλουμε. Καλή επιτυχία!
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα είδη κουζίνας για donuts.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...