Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Κidsonroof! Κατασκευάστε τα δικά σας παιχνίδια!


Η Kidsonroof από την Ολλανδία δημιουργεί μοναδικά παιχνίδια  για μικρά και μεγάλα παιδιά. Τα παιχνίδια της  είναι ιδιαίτερα γιατί θα τα κατασκευάσετε μαζί με το παιδί σας. Αυτό θα σας χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές χαράς και δημιουργίας και το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό.
Τα συγκεκριμένα παιχνίδια καλλιεργούν την δημιουργικότητα και την φαντασία κι αυτό είναι ότι πιο σημαντικό. Σε μια εποχή που όλοι πρέπει να μυήσουμε τα παιδιά μας στην αγάπη για το περιβάλλον τα παιχνίδια αυτά δεν κατασκευάζονται από πλαστικό όπως τα περισσότερα αλλά από πολύ ανθεκτικό χαρτόνι και είναι 100% ανακυκλωμένα και βιοδιασπώμενα. 

Τέλος, ένας άλλος αλλά πολύ σημαντικός λόγος που μας αρέσουν τα παιχνίδια είναι ότι η Kidsonroof υποστηρίζει την UNICEF, το 5% των κερδών της εταιρείας πάνε σε ένα συγκεκριμένο έργο. Θα τα βρείτε εδώ. Καλό παιχνίδι!






Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...