Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Makedo! Τα πιο δημιουργικά παιχνίδια κατασκευών.



Τα makedo είναι  τα πιο δημιουργικά παιχνίδια κατασκευών. Μαζί τους μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας παιχνίδια απ' την αρχή χρησιμοποιώντας πράγματα που φαντάζουν άχρηστα ενώ τα συναρμολογείτε.
Δημιουργήθηκαν από μια ομάδα ανθρώπων που προσπαθούν να εμπνεύσουν την αλλαγή μέσω της δημιουργικότητας.Θα τα βρείτε εδώ.

Αυτό που τελικά έχει αξία είναι τα παιδιά μας να καταφέρουν να δουν και να εισάγουν νέα αξία σε πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν άχρηστα. 

Να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους και να δουν τις δημιουργικές δυνατότητες στην επαναχρησιμοποίηση των καθημερινών "άχρηστων" υλικών γύρω τους. 

Μέσω αυτής της διαδικασίας μπορούμε να δούμε με άλλο μάτι το τι μπορεί να είναι πραγματικά άχρηστο και τι απλά υλικό για μια μοναδική κατασκευή.


Τα  makedo  αφορούν την δημιουργικότητα, την ανακύκλωση μέσω της δημιουργίας, την φαντασία, την κοινωνικότητα - παρέα και το παιχνίδι.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

1 σχόλιο:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...