Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Το Νο1 αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό στον κόσμο!


Κατασκευασμένο στη Δανία και σχεδιασμένο από τον παγκοσμίου φήμης Karim Rashid, το iiamo go είναι το πρώτο μπιμπερό παγκοσμίως που μας επιτρέπει να ζεστάνουμε γάλα (φρέσκο, μητρικό ή σκόνη) ως τη συνιστώμενη θερμοκρασία των 37 βαθμών (θερμοκρασία σώματος) σε 4 λεπτά, χωρίς τη χρήση ηλεκτρισμού! 
Το μυστικό βρίσκεται στον ειδικό θερμαντήρα μιας χρήσης iiamo warm που περιέχει μόνο αλάτι & νερό! Το καλύτερο δώρο για τη νέα μητέρα και το νεογέννητο! Εξαιρετικά είναι όλα τα προϊόντα της σειράς. Θα τα βρείτε εδώ.
Όπως όλα τα προϊόντα iiamo, το iiamo go δεν περιέχει BPA, παραβένες, φθαλικές ενώσεις, αρώματα ή άλλα επιβλαβή πρόσθετα. 


Είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλαίνιο (PP) - έναν από τους φιλικούς στο περιβάλλον τύπους πλαστικού, που οδηγεί στην εκπομπή μόνο CO2 και νερού.
Αναγνωρισμένο για τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό, το iiamo go έχει κερδίσει το "Good Design award" στο Σικάγο & το "Innovation Award" στην παγκόσμια έκθεση βρεφικών ειδών Kind+Jugend.
Ο εύχρηστος σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το αποσυναρμολογήσετε με ευκολία - (ευκολία στο πλύσιμο & την αποστείρωση).Η συσκευασία περιέχει θηλή σιλικόνης 0+ μηνών η οποία είναι σχεδιασμένη να μειώνει τον κίνδυνο πρόκλησης κολικών.
Η συσκευασία περιέχει την πρόσθετη βάση iiamo more που το μετατρέπει σε απλό μπιμπερό με χωρητικότητα 380ml.Το iiamo go μπορεί να συνδυαστεί με το πρόσθετο στόμιο iiamo drink που το καθιστά ιδανικό και για μεγαλύτερα παιδιά! 


Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...