Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Πατίνι για το παιδί!


Το Mini Micro είναι το πρώτο, ειδικά σχεδιασμένο πατίνι για παιδιά προσχολικής ηλικίας από 2 έως 5 ετών. Σχεδιασμένο  με υψηλές προδιαγραφές, σε συνεργασία με παιδιάτρους της Ελβετίας αυτό το πατίνι προσφέρει στα παιδιά πολύ περισσότερα από ατέλειωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού. 
Έχει δύο τροχούς, έναν μπροστά και έναν πίσω κι έτσι δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και τη κλίση του σώματος του. Έτσι, μέσα από το παιχνίδι, το παιδί μας μπορεί να αναπτύξει  τις κινητικές του δεξιότητες, το συνολικό συντονισμό του σώματός του και την ισορροπία του.
Πέρα από αυτό το Mini Micro είναι το ελαφρύτερο παιδικό πατίνι στον κόσμο. Με βάρος μόλις 1,5 κιλό και τιμόνι που μπορεί να αφαιρεθεί με ένα απλό κλικ, μπορείτε να το έχετε μαζί σας πάντα, όπου κι εάν πάτε.Τα καλύτερα πατίνια στον κόσμο. Θα τα βρείτε εδώ.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...