Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Βιβλία για το καλοκαίρι!


Υπάρχει καλύτερος τρόπος να περάσουν τα παιδιά μας το καλοκαίρι; Πολύ όμορφα βιβλία για το καλοκαίρι από τις εκδόσεις Κέδρος!  Ο καλύτερος τρόπος για ευχάριστες και δημιουργικές ώρες.
Το πρώτο βιβλίο που διαβάσαμε με την κόρη μου και μας άρεσε πάρα πολύ ήταν η αργοναυτική εκστρατεία της Σοφίας Ζαραμπoύκα. Ήταν να βιβλίο που ήθελε πολύ καιρό να το διαβάσει και τελικά έφτασε στα χέρια της. Της άρεε πάρα πολύ. Το διάβασε αμέσως κι άρχισε να μου το διηγείται. Ένα εξαιρετικά καλογραμμένο βιβλίο που θα μυήσει με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά μας στην μαγεία της μυθολογίας. Θα το βρείτε εδώ σε πολύ καλή τιμή.
Λίγα λόγια για το βιβλίο. Η γνωστή από τη μυθολογία Αργοναυτική Εκστρατεία, δοσμένη με τέτοιο τρόπο και πλαισιωμένη με εικόνες ώστε να είναι ευχάριστη και προσιτή στα παιδιά. Ο Ιάσονας ξεκίνησε την περίφημη Αργοναυτική Εκστρατεία για να πάρει το χρυσόμαλλο δέρας από την Κολχίδα και να μπορέσει να γίνει βασιλιάς στην Ιωλκό. Ο Ιάσονας έκανε το ταξίδι στην Κολχίδα και, αφού πέρασε από πολλές περιπέτειες και δυσκολίες, επέστρεψε στην Ιωλκό με το χρυσόμαλλο δέρας.
Το δεύτερο βιβλίο που διαβάσαμε είχε τον τίτλο Τι και πώς στην Προϊστορία οδηγός για παιδιά από την Μαρίζα Ντεκάστρο. Αξίζει να το διαβάσετε στα παιδιά σας!  Ένα πραγματικά ξεχωριστό βιβλίο για παιδιά που έχουν πολλά ερωτήματα και θέλουν να τα μάθουν όλα. Θα το βρείτε εδώ. Το καλοκαίρι είναι πιο όμορφο με βιβλία. Καλή ανάγνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...