Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Επιστροφή στο σχολείο με σχολικά από το Public

Τα καταστήματα Public και το Public.gr με την απίστευτη ποικιλία τους σε σχολικά είδη θα ενθουσιάσουν για ακόμη μία χρονιά τους μαθητές που τώρα επιστρέφουν στα θρανία, αλλά και όλους τους γονείς, προσφέροντας τους ακόμη περισσότερα για το νέο τους ξεκίνημα! Επιστροφή, λοιπόν, στο σχολείο με τα σχολικά είδη που θα βρείτε στο Public σε πολύ καλές τιμές κάνοντας κλικ εδώ.
Μην ξεχνάτε ότι για παραγγελίες σε σχολικά είδη άνω των 35€ η αποστολή στο χώρο σας είναι δωρεάν! Ξεφυλλίστε τώρα τον ολοκληρωμένο κατάλογο με όλα τα προϊόντα Back to School που θα βρείτε στα Public, βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά και απόκτησε τα!


Πρόγραμμα Παιδικών Εκδηλώσεων: Πριν το Σχολείο, κάνε μια στάση στα Public! Τα Public υποδέχονται τη νέα σχολική χρονιά με μια σειρά εκδηλώσεων για καλό ξεκίνημα:
Ακαδημία Γονέων
Τα Public και οι Εκδόσεις Μίνωας σας προσκαλούν στην Ακαδημία Γονέων, να μιλήσουμε για όλα τα θέματα που σας απασχολούν τη νέα σχολική χρονιά με τη συμμετοχή και συμβολή ψυχολόγων – ψυχοθεραπευτών και γνωσιακών θεραπευτών. 
CITY-DIY: Φτιάξε τη δική σου μοναδική τσάντα
Στόλισε το καινούργιο σου σακίδιο CITY με χάνδρες, κουμπιά, τρουκς και πολλή φαντασία μαζί με τους καλλιτέχνες του CITY backpacks DIY Project! 
Δημιούργησε με πλαστοζυμαράκια Play-Doh και με τα δημιουργικά προϊόντα της Dohvinci!
Γνώρισε τα νέα Play-Doh και τη νέα σειρά προϊόντων δημιουργίαςDohvinci στα καταστήματα Publicκαι φτιάξε μοναδικές δημιουργίες: παγωτά, γλυκά, φαγητά και ό,τι άλλο φανταστείς!
Sticky Art
Αγόρασε προϊόντα Post-it® σε μειωμένες τιμές, και γύρισε σπίτι με το σκίτσο σου! Ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης-σκιτσογράφος, σε περιμένει στα καταστήματα Public προκειμένου να δημιουργήσει καρικατούρες γεμάτες έμπνευση και φαντασία!
Γίνε ζωγράφος!
Έλα στα καταστήματα Public και ζωγράφισε! Έργα του Μιρό, του Keith Haring και άλλων γνωστών ζωγράφων περιμένουν τα παιδιά να τα διαμορφώσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους! 
Εσείς, από ποιο βιβλίο είστε;
Μία περίεργη φιγούρα, βγαλμένη θαρρείς από μία άλλη εποχή κυκλοφορεί στα καταστήματα Public. Δε μιλάει, αλλά παίζει μουσική, δεν είναι από εδώ, αλλά από ένα βιβλίο! Μπορεί κανείς να τον βοηθήσει; Ένα διαδραστικό θεατρικό δρώμενο για παιδιά, που συνδυάζει τη μουσική με τη παντομίμα. 
Μαγειρεύοντας ιστορίες
Τα παιδιά χρησιμοποιώντας τη γεύση πλάθουν τα δικά τους παραμύθια, δίνουν ζωή στον ήρωα της φαντασίας τους, εξελίσσουν την περιπέτεια της ιστορίας και της δίνουν το τέλος που εκείνα επιθυμούν.
Αναζητήστε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων των Public στο Public blog κάνοντας κλικ εδώ 
Public, ακόμη περισσότερα για το νέο σας ξεκίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...