Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Τα βήματα που ακολουθώ για αγορές μέσω Amazon!

Επειδή έχω κατά καιρούς λάβει mail από φίλους που θέλουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές προτεινόμενων προϊόντων από το Παίζουμε μαζί, σας δίνω οδηγίες που ελπίζω να σας βοηθήσουν να κάνετε πιο εύκολη την διαδικασία. 
Από το Amazon αγοράζω πράγματα εδώ και δέκα χρόνια. Είναι εύκολο,αξιόπιστο, βρίσκεις τα πάντα και οι τιμές τους είναι ασύγκριτα χαμηλότερες από αυτά που υπάρχουν στην Ελλάδα γιατί δεν έχουν κόστος μεταπώλησης.Τα βήματα που ακολουθώ για να παραγγείλω το προϊόν που με ενδιαφέρει.
1.Βρίσκω το προϊόν που με ενδιαφέρει.

2.Πληροφορούμαι για την τιμή του.

3. Βάζω σε μία προπληρωμένη κάρτα αγορών μέσω internet το ποσό που επιθυμώ, ανάλογα με την τιμή του προϊόντος που θέλω να παραγγείλω.Για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά, προτείνεται η αγορά μία προπληρωμένης πιστωτικής κάρτας. Τέτοιες κάρτες εκδίδουν για παράδειγμα η Τράπεζα Κύπρου, η Eurobank, η Αγροτική, η Πειραιώς και πιθανότατα κι άλλες (Ρωτήστε σχετικά και τη δική σας τράπεζα). Η κάρτα αυτή λειτουργεί περίπου σαν ένα καρτοκινητό. Τη φορτώνετε με χρήματα μόνο όταν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά μέσω internet και μόνο το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε. Δεν είναι συνδεδεμένη με κάποιο τραπεζικό λογαριασμό, οπότε οι αποταμιεύσεις σας δεν κινδυνεύουν.
Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε ασφαλείς συναλλαγές στο διαδίκτυο είναι το paypal. 

4.Μπαίνω στο Παίζουμε μαζί 
5.Κάνω κλικ πάνω στο προϊόν που θέλω να παραγγείλω -είτε πάνω στην εικόνα είτε πάνω σε κείμενο με link στο Amazon- και συνδέομαι με το Amazon.

5. Το προϊόν πρέπει να προσθεθεί στο καλάθι αγορών.

6. Επιλέγω αυτό που θέλω και μετά κάνω Check out!

7.Εκεί συμπληρώνω τα στοιχεία μου, διεύθυνση αποστολής προϊόντος και εισάγω τα στοιχεία της κάρτας.

Συχνές ερωτήσεις
Είναι οι αγορές μέσω Internet ασφαλείς ή μπορεί να με ξεγελάσουν;

Ναι, είναι ασφαλείς με προπληρωμένες κάρτες.
Πώς θα μάθω πόσο κάνει αυτό που θέλω να παραγγείλω;
Οι τιμές μπορεί να αναγράφονται σε ευρώ ή σε λίρες. Εάν είναι σε λίρες κάνετε τις μεταροπές από εδώ
 
Πόσα θα είναι τα έξοδα αποστολής του αντικειμένου;

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το βάρος του αντικειμένου που παραγγέλνω, Συνήθως είναι πολύ χαμηλά. Μπορείτε να δείτε πόσα ακριβώς θα είναι πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία. 
Τέλος,  για τις on-line αγορές σας μέσω του κινητού σας από την Amazon  κάντε κλικ στο logo. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...