Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Πώς να φτιάξετε ένα υπέροχο φαναράκι που φωσφορίζει την νύχτα, για το παιδί σας!Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή μου άρεσε πολύ να περπατάω με τον μπαμπά μου στο σκοτάδι και να κρατάω στο χέρι μου ένα φαναράκι. Το δικό μου, ήταν ένα γυάλινο βάζο που μέσα του είχα κλείσει πυγολαμπίδες. Το έπαιρνα μαζί μου όταν περπατούσαμε την νύχτα, στην θάλασσα. 
Μια εξαιρετική ιδέα είναι να φτιάξετε ένα φαναράκι για το παιδί σας. Θα του αρέσει πολύ να το παίρνει μαζί του, την νύχτα όταν θα περπατάτε στην εξοχή και να το φέρνει σπίτι σας.Ακόμα, κι εάν δεν βρείτε πυγολαμπίδες περπατώντας στην εξοχή, την νύχτα...
Μπορείτε να φτιάξετε πολλά φαναράκια σαν αυτά εδώ, που λάμπουν και να τα στολίσετε με κορδέλες στο μπαλκόνι σας.  Όταν πέσει η νύχτα το φως του θα είναι μαγικό. Το συγκεκριμένο φαναράκι μπορείτε να το δώσετε στο παιδί σας να το πάρει, ακόμα και στο δωμάτιό του, την νύχτα. Θα φωτίσει, γλυκά τα όνειρά του.
Μπορείτε, κι εσείς να φτιάξετε με το παιδί σας, φαναράκια σαν κι αυτά χρησιμοποιώντας μπογιές που φωσφορίζουν στο σκοτάδι και τις βρήκα εδώ.
Θα δοκιμάσω, σίγουρα, να το φτιάξω με την κόρη μου. Μου αρέσει πολύ. Ακόμα, και σήμερα κάθομαι και κοιτάω το φως στα φαναράκια σαν παιδί. 
Για να φτιάξετε το φαναράκι σας θα χρειαστείτε ένα γυάλινο βαζάκι, ένα πινέλο και μπογιές που φωσφορίζουν.
Παίρνετε  το πινέλο σας και κάνετε πιτσιλιές. Πολύ απλό. Αυτό, σίγουρα, θα το κάνει η κορούλα μου! Θα της αρέσει πολύ!
Βάζετε το βάζο σας κάτω από μία λάμπα, ή το αφήνετε στον κήπο σας, στον ήλιο να φωτίσει.
Την νύχτα, στο σκοτάδι, συμβαίνει κάτι μαγικό! Λάμπει!
Φτιάξτε, φαναράκια για όλους. 
Ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να το έχει μαζί του, στο σκοτάδι; Στολίστε τα, παντού! Θα σας δείχνουν τον δρόμο της επιστροφής. 
Μπορείτε να βάψετε τα φαναράκια σας σε διάφορα χρώματα. Αυτό, θα είναι καταπληκτικό!Στολίστε τα παντού!
 Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...