Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Μαγικά παιδικά ρούχα και αξεσουάρ στα Βeebies! Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας!



Τα ρούχα, αυτά, για κοριτσάκια και αγοράκια  είναι, πραγματικά, βγαλμένα από παραμύθι. Χαρούμενα, γεμάτα χρώματα και μυρίζουν Άνοιξη!
 Έχουν απίστευτη αισθητική! 
Φοριούνται, εύκολα, όλες τις ώρες! Έφτασαν πριν από λίγες μέρες στο  Βeebies και έχουν κερδίσει τις καλύτερες πραγματικά εντυπώσεις!
Είναι από τα ρούχα που βλέπεις και λες και τα θέλω όλα! Και δεν είναι μόνο τα ρούχα! Δεν είναι, μόνο αυτά! Τι θέλω να πω; 
Στο  Βeebies  θα βρείτε απίστευτα αξεσουάρ, παπούτσια, μαγιό, παιχνίδια και ότι άλλο φανταστείτε, για αγοράκια και κοριτσάκια και μωράκια! 
Είμαι της άποψης πώς η ποιότητα πρέπει να έχει και την αντίστοιχη καλή τιμή και αυτό, εδώ, πραγματικά συμβαίνει. Είναι μαγικό ν' ανακαλύπτεις πώς υπάρχει, αυτό που αρέσει. 



Η εταιρία Bobbi Sunshine έχει τα πιο υπέροχα παιδικά μαγιό για μικρά κορίτσια και αυτός είναι ένας από τους λόγους να τα έχουν στα Βeebies! Απίστευτα σχήματα, πανέμορφα καλοκαιρινά χρώματα και όλα κατασκευασμένα από SPF 50+ Lycra.Σκέτη γλύκα! Τα σχόλια είναι περιττά! Αυτό θα είναι το επόμενο μαγιό μας! Κι όποιος αντέξει!
Όλα τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ φτιάχνονται από υψηλής ποιότητας υφάσματα κατάλληλα για τους μικρούς μας φίλους .Τα κοιτάω και τα ξανακοιτάω γιατί είναι, μοναδικά!

Φαντάζομαι πώς η κόρη μου θα ήθελε πολύ να τα φορέσειΑπό τώρα, κοιτάζεται στον καθρέφτη και θέλει να είναι όμορφη! Να παίξει πως είναι νεράιδα των παραμυθιών. 

Δεν σας κρύβω την αδυναμία μου για την σειρά ρούχων Baby Cake Vintage έχει βρει τον τρόπο να σταματά τον χρόνο... Vintage δαντέλες δεμένες με άνθη τριανταφυλλιάς, & υφάσματα που λες και ήρθαν από άλλες εποχές είναι λίγα από τα υλικά που μπορούν να δημιουργήσουν τόσο όμορφα παιδικά ρούχα..Η σχεδιάστρια Christina Campbell από την Αυστραλία σχεδιάζει ρούχα με πολυτελή διακόσμηση & floral αξεσουάρ φτιαγμένα με βελονάκι στο χέρι.


Tα ρούχα, αυτά, έχουν απίστευτη αισθητική και σχεδιασμό. Οι σχεδιαστές τους αποτυπώνουν στις δημιουργίες τους, μαζί την αγάπη του σύγχρονου στιλ & μια εμπειρία που ξέρει να δημιουργεί ρούχα άνετα άλλα ταυτόχρονα με πολύ στυλ.


Στα Βeebies πιστεύουν στην Μουσική, όπως κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν στα παραμύθια & τους φανταστικούς ήρωες. Αιώνες τώρα η μουσική έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη των παιδιών.


Σας παρουσιάζω την Lulu και τον Pax,2 rock κούκλες που θα σας προσφέρουν ατελείωτες ώρες μουσικής και χαλάρωσης για τους μικρούς μας φίλους.


Με ενσωματωμένα ηχεία,και μια ασφαλή θήκη για το MP3 σας ,μπορείτε να κατεβάσετε τα αγαπημένα τους τραγούδια, από χορευτικές επιτυχίες μέχρι και παραδοσιακά νανουρίσματα.
Ιδανικό για βόλτες άλλα και για τις δύσκολες ώρες του ύπνου,οι κούκλες Woon μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στο καρότσι,την κούνια ή την σχολική τσάντα.

Αλλά κι αυτά τα παπουτσάκια για το μωρό σας είναι, μαγικά! Βγαλμένα από παραμύθι!
Για τις ξεχωριστές  πριγκίπισσες και τους μοναδικούς πρίγκιπες της καρδιάς μας.

Δεν ξέρω εάν εσείς θα διαλέξετε να τα φορέσετε στην κόρη ή στον γιο σας, σε ειδικές περιστάσεις, πάντως όποτε και να τις τα βάλετε, ένα είναι απόλυτα σίγουρο! Θα είναι γι ' αυτά γιορτή! 

Θα τα βρείτε όλα, αυτά κι ακόμα περισσότερα   στα Βeebies ! Πάρτε μέρος κι εσείς σήμερα, στον διαγωνισμό μας στο facebook κάνοντας Like στην Fun Page του Παίζουμε μαζί εδώ και αφήστε το σχόλιο σας κάτω από την εικόνα εδώ  στο ερώτημα τι σας αρέσει πιο πολύ από τα Βeebies και μπορεί να είστε ένας από τους 2 νικητές που θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ.Ο διαγωνισμός μας ξεκινάει από σήμερα Τρίτη 3 Απριλίου 2012 και η κλήρωση για την ανάδειξη των 2 τυχερών θα γίνει την Μεγάλη Τρίτη. Καλή επιτυχία! 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


9 σχόλια:

  1. Καλά όλα είναι υπέροχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλα τα ρούχα είναι υπέροχα...τα baby cake vintage είναι τα αγαπημένα μου... Αν και αγορομάνα..τα προορίζω για την ανιψιά μου..χε χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λατρεύω τις κορδέλες που φέρνει και τα παπουτσάκια αγκαλιάς που έχω δει και είναι θαυμάσια! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να πω πρωτα τα ρουχαλακια κουκλιστικα τα παπουτσακια φανταστικα
    οτι ειδα ηταν καταπληκτικο
    vikikyt@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kangacoo-φορεμα lemon!!!
    babycake vintage swoon frock!!!
    τα παπουτσακια ειναι ολα υπεροχα!!
    κτλ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πολύ ωραίες οι συλλογές τους!
    Μπράβο για το διαγωνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. einai teleia ..pios den fantazete to moro tu tin neraida mu me ena tetio rouxalaki? tha ine oti pio oreo..filia se ola ta paidakia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επιτελους βλεπω κ κατι ξεχωριστο για αγορακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...