Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Βάλτε το παιδί σας να πάρει φωτογραφίες και βίντεο! Θα του αρέσει πολύ.


Θέλετε το παιδί σας να μείνει δημιουργικά απασχολημένο για πολύ ώρα; Δώστε του μία φωτογραφική μηχανή ή μία κάμερα και πείτε του να πάρει πολλές φωτογραφίες και βίντεο, τα παιχνίδια του, το σπίτι, τον κήπο, την θάλασσα. Είναι κάτι που πραγματικά θα το συναρπάσει.
Και για να είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά προτιμήστε να του δώσετε μία παιδική φωτογραφική μηχανή ή μία κάμερα. Και το παιχνίδι, αρχίζει!
Αυτές οι φωτογραφικές μηχανές και οι κάμερες που βρήκα είναι καταπληκτικές! Θα τις βρείτε εδώ σε ροζ χρώμα και   εδώ σε γαλάζιο. 
Υπάρχουν πολλές ιδέες για να είναι το παιχνίδι σας, δημιουργικό. Μπορείτε να ζητήσετε από το παιδί σας να πάρει φωτογραφίες από όλα τα αντικείμενα  που υπάρχουν γύρω του και αρχίζουν από ένα συγκεκριμένο γράμμα π.χ. από το γράμμα "Κ" και του αρέσουν. Κοχύλια, καρέκλες...
Μια βόλτα στην παραλία, μπορεί να γίνει συναρπαστική. Στη συνέχεια να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες του παιδιού σας και  φτιάξετε το δικό σας βιβλίο γραμμάτων.

  Vtech Kidizoom Twist Digital Camera 122803 (Blue)
Μπορείτε ακόμα, να του πείτε να φτιάξετε ένα άλμπουμ με έναν συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών ή αντικειμένων που θα του ζητήσετε να φωτογραφίσει. Ωραίος τρόπος να μάθει το παιδί μας τους αριθμούς. 

VTech Kidizoom Video Camera (Blue)
Και βέβαια, το πιο συναρπαστικό είναι να του ζητήσετε να τραβήξει ένα βίντεο και να σκηνοθετήσει την δική του ταινία. Αυτή η κάμερα που θα βρείτε εδώ είναι καταπληκτική. Στο τέλος, το παιδί σας μπορεί εύκολα να επεξεργαστεί το βίντεο και να βάλει αστεία γραφικά και μουσική. Το αποτέλεσμα θα το δείτε στον υπολογιστή σας. 
Για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις των Lego, υπάρχει αυτή η καταπληκτική φωτογραφική μηχανή που θα βρείτε εδώ. Έχει απίστευτο σχεδιασμό και χρώματα. Μου αρέσει τόσο πολύ. Και το συναρπαστικό είναι ότι την έχουν βγάλει και σε κάμερα! Θα την βρείτε εδώ.
Για τους φανατικούς της Hello Kitty υπάρχει αυτή η φωτογραφική μηχανή που έχει και η κόρη μου και θα βρείτε εδώ. Είναι ένα από τα αγαπημένα της παιχνίδια. Έχουμε πάρει τις κούκλες μας και έχουμε τραβήξει φωτογραφίες από τους γάμους, τα τραπέζια και τις χαρές του και ότι άλλο φανταστείτε. 
DIGITAL CAMERA "HELLO KITTY"
Βάλτε το παιδί σας να πάρει πολλές φωτογραφίες και βίντεο. Συζητήστε μαζί του για όλα όσα παίρνει. Είναι συναρπαστικό ν΄ανακαλύπτουμε τον κόσμο μέσα από το παιχνίδι. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Τις κάμερες  μπορείτε να τις βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στην ονομασία τους. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τις αγοράσετε.

1 σχόλιο:

  1. Εμένα η μικρή μου το καταευχαριστιέται!!!!Φωτογραφίζει τα πάντα , πολύ σωστά, με σωστή γωνία. Το αποτέλεσμα? Μικρά θαύματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...