Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

10 ιδέες για να αξιοποιήσετε το αυτοκόλλητο μαυροπίνακα!


theimaginationtree
Μια εξαιρετική ιδέα για να περάσετε όμορφα με το παιδί σας είναι να φτιάξετε τα δικά σας παιχνίδια χρησιμοποιώντας ένα ρολό με αυτοκόλλητο μαυροπίνακα. Θα το βρείτε εδώ. Παίρνετε ένα τραπέζι και το κολλάτε πάνω του. Τώρα, μπορείτε να ζωγραφίσετε ότι θέλετε. Ας πούμε έναν σταθμό τρένου. Συναρπαστική ιδέα! Μου αρέσει πολύ!
Εάν πάλι στην βιβλιοθήκη σας υπάρχουν πολλά βιβλία που είναι σχισμένα ή χαλασμένα κατά κάποιον τρόπο μπορείτε να τα καλύψετε με αυτοκόλλητο μαυροπίνακα και να τα μετατρέψετε μαγικά σε διαδραστικά βιβλία. Ένα είναι σίγουρο. Το παιδί σας θα κατενθουσιαστεί με την ιδέα να μπορεί να εκφραστεί και να τα αξιοποιήσει με δημιουργικό τρόπο. 
GreatGadgets 1616 Adhesive Blackboard Foil (200 x 45 cm)
Μπορείτε πάνω στις σελίδες σας να ζωγραφίσετε με κιμωλίες, τα δικά σας  παιχνίδια όπως τρίλιζα, κρεμάλα, να φτιάξετε αγαπημένους ήρωες παραμυθιών λαβύρινθους, σπείρες και ότι άλλο φανταστείτε. Μην ξεχνάτε! Τα βιβλία σας δεν θα χαλάσουν ότι και να κάνετε. Είναι μαγικά! 
whipup
Αλλά και το τραπέζι που τρώτε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον εάν το σκεπάσετε με αυτοκόλλητο μαυροπίνακα και την ώρα του φαγητού ζωγραφίζετε δημιουργικά! Όρεξη για παιχνίδι να έχετε και όλα γίνονται.
Το αυτοκόλλητο μπορεί να καλύψει έναν τοίχο και να εκθέσετε τα έργα τέχνης του μικρού σας. Μπορεί να καλύψει έπιπλα και να γράψετε σε κάθε συρτάρι τι υπάρχει μέσα. Ή να το κολλήσετε στο κρεβάτι σας και να αφήνετε τα δικά σας μηνύματα αγάπης. Ένα σ' αγαπώ και η μέρα σου φτιάχνει! 
Το αυτοκόλλητο μαυροπίνακα καλύπτει, ιδανικά επιφάνειες και το παιχνίδι αρχίζει. Θα το βρείτε εδώΤα καλύτερα παιχνίδια είναι αυτά που θα φτιάξετε και θα παίξετε παρέα με το παιδί σας. Καλώς ορίσατε στον κόσμο της φαντασίας και της δημιουργικότητας.

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε το αυτοκόλλητο μαυροπίνακα. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...