Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Παιχνίδι με νερό σ' ένα πειρατικό καράβι!


Είναι ένα πραγματικά, από τα πιο όμορφα παιχνίδια  νερού που θα απασχολήσει δημιουργικά το παιδί μας πολλές ώρες το καλοκαίρι!


Έχω δει πώς η κόρη μου έχει ξετρελαθεί μαζί του παίζοντας με φίλους της. Το πειρατικό καράβι νερού της Little Tikes θα το βρείτε εδώ είναι απλά μαγικό! 

Μπορείτε να το τοποθετήσετε τον πίσω μέρος του κήπου και της βεράντας σας, το γεμίζετε νερό και το παιχνίδι αρχίζει! Βάλτε μέσα στο καράβι σας κοχύλια και θησαυρούς της θάλασσας. 
Πώς άραγε περνούν μία μέρα τους οι πειρατές; Πώς διασκεδάζουν στο καράβι τους. Ποιους θησαυρούς ανακαλύπτουν; Αυτά και άλλα πολλά τα ξέρει το παιδί σας.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα όμορφα παραμύθια θα ακούσετε το παιδί σας να λέει την ώρα που θα παίζει. Μια ωραία ιδέα είναι να κάτσετε πιο πέρα, χωρίς να σας βλέπει το μικρό σας και να το παίρνετε βίντεο.

Το πειρατικό καράβι νερού της Little Tikes είναι ιδανικό παιχνίδι για τα πρωινά εάν το μικρό μας μένει σπίτι γιατί η θερμοκρασία δεν επιτρέπει τις βόλτες αλλά και στο παιδικό πάρτι θα κλέψει την παράσταση!

Είναι κατάλληλο για παιδάκια από 2 ετών, όλες οι άκρες του έχουν στρογγυλεμένες γωνιές και ένα είναι σίγουρο το παιδί μας θα κατενθουσιαστεί παίζοντας με ασφάλεια!
Το πειρατικό καράβι είναι ιδανικό για να παίξετε και  το κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Αυτό αρέσει σίγουρα στην κόρη μου.
Το καράβι θα το βρείτε μαζί με πολλά συναρπαστικά παιχνίδια άμμου και νερού, στο ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών Παιχνιδούποληεδώ. Απλά υπέροχο.

Περιλαμβάνει έναν πολύ συμπαθητικό καρχαρία, 2 φιλικούς πειρατές, άγκυρα που ανεβοκατεβαίνει με μηχανισμό, κουβαδάκια, στραγγιστήρια, και πύργο παρατηρήσεως. 
Ένα είναι σίγουρο το πειρατικό καράβι νέρου θα απασχολήσει διασκεδάζοντας πολλές πολλές ώρες τα μικρά μας! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...