Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ντύστε το παιδί σας με πολύχρωμα ρούχα από μετάξι και φτιάξτε τα δικά σας παραμύθια!


Δεν υπάρχει πιο μαγικός κόσμος από αυτός των παραμυθιών. Ελάτε να ταξιδέψουμε!
Όταν τα παιδιά μας είναι πραγματικά ελεύθερα φτιάχνουν ιστορίες κι ανακαλύπτουν τον κόσμο!
Για όλους, εμάς που πιστεύουμε ότι η φαντασία έχει λόγο στην ζωή μας και γνωρίζουμε την απελευθερωτική δύναμη που έχει ο λόγος ώρα να παίξουμε με το παιδί μας παιχνίδια ρόλων!
Με λίγα κομμάτια μετάξι μπορούμε να φτιάξουμε  του κόσμου τις ιστορίες. Και αυτά τα πολύχρωμα ρούχα μεταμορφώσεων που βρήκα είναι ονειρικά! 
Sarah's Silks Silkscape, Rainbow
Είναι ένα μαντήλι - κάπα στα χρώματα του ουράνιο τόξου. Μπορούμε να το φορέσουμε στην κορούλα μας και να παίξουμε πώς φτιάχνονται τα χρώματα μετά την βροχή. Ένα υπέροχο μαντήλι που βρήκα εδώ για να ζωντανέψουν τα όνειρα. 
Rainbow Streamer
Τι θα συνέβαινε εάν η κόρη μας γινόταν μία μέρα νεράιδα; Ένα είναι σίγουρο θα κατενθουσιαστεί εάν της φορέσουμε αυτό εδώ το φόρεμα των παραμυθιών. Είναι καταπληκτικό! 
Sarah's Silks Princess Dress, Pink, two sizes-small
Κι επειδή μπορεί να μπει κανείς στην "πραγματικότητα" από την κύρια είσοδο ή να τρυπώσει που είναι πιο διασκεδαστικό, φτιάξτε παραμύθια της θάλασσας. Το όνειρο κάθε μικρού κοριτσιού είναι να μεταμορφωθεί σε γοργόνα! Βρήκα αυτήν την στολή εδώ. Σε χρώμα τιρκουάζ θα σας κάνει να ταξιδέψετε με την φαντασία σας στον βυθό της χαράς. 
Sarah's Silks Mermaid Costume, Turquoise, two sizes-small
Μια πολύ όμορφη, ακόμα,  ιδέα είναι να πάρετε αυτό εδώ το μεταξωτό ύφασμα με τα αστεράκια και απλώσετε πάνω από το παιδικό κρεβάτι σαν σκηνή και να παίξετε με το παιδί σας πώς είναι νύχτα, στο δάσος και κοιτάτε τ΄αστέρια. 
Sarah's Silks Silkscape, Night Sky
Τον μικρό σας, μπορείτε να τον ντύσετε δράκο με αυτήν την στολή που θα βρείτε εδώ. Πανέμορφη στολή! Ο δράκος σας δεν είναι ανάγκη να είναι κακός! Μπορεί να είναι πολύ αστείος και το παιχνίδι σας να έχει θεραπευτική δράση. 
Sarah's Silks Dragon Costume
Μην ξεχάσετε να φορέσετε  στην κόρη σας μία φούστα στο χρώμα του ρόδου. Θα την βρείτε εδώ. Μεταμορφώνοντας την σε νεράιδα και θ' απογειώσετε την φαντασία της. 
Sarah's Silks Reversible Fairy Skirt, Rose/ Red
Και μην ξεχάσετε να  φορέσετε στο παιδί σας ένα  στέμμα σαν αυτό που θα βρείτε εδώ. Είναι κι αυτό από μετάξι. Παραμυθένιο! Ρωτήστε το πώς λέγεται η πολιτεία του. Πού βρίσκεται; Πώς περνάει, εκεί, την μέρα; Θα εκπλαγείτε με τον πλούτο και την ομορφιά της σκέψης του παιδιού σας.
Pink / Lavender Reversible Crown
Μην ξεχάσετε να καλέσετε, σπίτι σας,  τους φίλους του παιδιού σας για να παίξουν παραμύθια. Θα τα βλέπετε να δίνουν ζωή σε αντικείμενα, να ονειρεύονται, να γελάνε χαρούμενα. 
Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα να τα βλέπετε να παίζουν! Φτιάξτε μαζί τους παραμυθοσαλάτες. 
Sarah's Silks Princess Hat, Pink/ Rainbow
Φορέστε τους, αυτό εδώ το καπέλο. Είναι απλά υπέροχο!
Red Playsilk
Και μην ξεχάσετε με ένα  κομμάτι μετάξι σαν κι αυτά που θα βρείτε εδώ, τα πάντα γίνονται μαγικά! Κάπες ιπποτών, φορέματα, το τέλειο σκηνικό για ένα ή περισσότερα παραμύθια! 
Ντύστε τις κούκλες σας μ΄αυτά. Και φτιάξτε παραμύθια. Ο κόσμος μας θα ήταν πιο όμορφος. 
flickriver
Τα παιδιά λατρεύουν να μεταμορφώνονται. Παίζουν, γελούν κι ανακαλύπτουν τον κόσμο. Θα ήθελα πολύ ένα σχολείο απελευθερωτικό που γεννιούνται ιδέες και παραμύθια που τα παιδιά μας να παίζουν παιχνίδια ρόλων και φαντασίας. Καλό παιχνίδι! Δώστε στην ζωή τα χρώματα που θέλετε...

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα ρούχα από μετάξι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...