Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Σουηδικά κουκλόσπιτα της Lundby.




Το κοιτάμε με την κόρη μου και μας αρέσει πολύ!  Είναι ένα υπέροχο κουκλόσπιτο φτιαγμένο από μία σουηδική εταιρία την Lundby που είναι μία από τις πρώτες εταιρίες κατασκευής κουκλόσπιτων. Όλα τα κουκλόσπιτα και τα έπιπλά τους θα βρείτε εδώ


Όλα ξεκίνησαν σε ένα μικρό, παγωμένο χωριό της Σουηδίας, το Lundby, μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, από τους Axel και Grete Thomsen. Ένα κρύο βράδυ που χιόνιζε πολύ, άρχισαν να φτιάχνουν έπιπλα, για τις κούκλες της ανιψιάς τους. 


Το σπιτάκι αποτελείται από δύο ορόφους, εάν και μπορείτε να προσθέσετε σε αυτό όσους ακόμα θέλετε, έχει φώτα που αναβοσβήνουν. Το καλό είναι ότι μεταφέρεται παντού, στον κήπο, στην βεράντα μας. 

Προσθέτοντας  όσους ορόφους θέλουμε το κουκλόσπιτο μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερο για να φιλοξενήσει περισσότερες κούκλες.Τα έπιπλα που θα τα βρείτε χωριστά ένα ένα, έχουν πραγματικά, μοναδικό σχεδιασμό και αισθητική.
 Η κουζίνα έχει φως και είναι σαν αληθινή!
Το τραπέζι με τις καρέκλες είναι σε απίστευτα χρώματα. Μπορείτε να το βάλετε μέσα στην κουζίνα ή στον κήπο του κουκλόσπιτου.
Η κρεβατοκάμαρα έχει μοντέρνο σχεδιασμό και απίστευτες λεπτομέρειες. 
Και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει η κούνια του μωρού και η αλλαξιέρα.
Το καθιστικό είναι σε ροζ χρώμα και διακοσμείται από έναν υπέροχο πίνακα με ένα ελαφάκι. 
Η θέα από το μπαλκόνι υπέροχη! 

Lundby (Dolls House) - Småland Garden 1:18 Scale
Κι εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε κήπο έξω από το κουκλόσπιτο. 

Μην ξεχάσετε να τον εξοπλίσετε με τα κατάλληλα είδη κήπου. Σαν αληθινά δεν είναι;
εδώ
Lundby Smaland Garden Furniture set
Το κουκλόσπιτο και τα αξεσουάρ για τον εξοπλισμό του, θα τα βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στις ονομασίες τους. 
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια.Καλό παιχνίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...