Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Μοναδικά παιχνίδια από το μουσείο μοντέρνας τέχνης της Νέας Υόρκης (MOMA) για το παιδί μας!


Αυτό που ίσως γνωρίζετε είναι ότι Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (Museum of Modern Art ή MoMA) είναι ένα μουσείο μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης που βρίσκεται στην περιοχή του Μανχάταν. 
Θεωρείται πως κατέχει σήμερα μία από τις σημαντικότερες συλλογές έργων μοντέρνας τέχνης στον κόσμο με έργα των σπουδαιότερων σύγχρονων καλλιτεχνών όπως του  Πικάσσο, του  Ματίς, του Βαν Γκογκ, του Σεζάν, του Νταλί και άλλων.
Αυτό, που ίσως δεν γνωρίζετε είναι τα παιχνίδια του που είναι υπέροχα και θα απασχολήσουν πολύ δημιουργικά το παιδί μας.
Είναι ένα μοναδικό χάρτινο κουκλόσπιτο που θα βρείτε εδώ
Καθώς το συναρμολογείτε με το παιδί σας θα ανακαλύψετε πώς υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να φτιάξεις ένα σπίτι. 
Είναι, απλά, καταπληκτικό!

Μπορείτε, ακόμα, να  φτιάξετε με το παιδί σας την οικογένεια που θα μένει σ' αυτό, την μαμά, τον μπαμπά και τα παιδιά. 
Σ΄αυτό το κουτί που θα βρείτε εδώ περιέχονται όλα όσα χρειάζονται για δημιουργήσετε το σώμα, το κεφάλι, το ντύσιμό τους. 

Είναι ένα πραγματικά δημιουργικό παιχνίδι που θα καλλιεργήσει την φαντασία του παιδιού μας! 

Μπορείτε, ακόμα, να δοκιμάσετε να φτιάξετε μία ολόκληρη πόλη από χαρτί για να ζουν τα μέλη της οικογένειάς σας και να παίξετε με το παιδί σας παιχνίδια ρόλων που θα προάγουν με τον καλύτερο τρόπο την σκέψη του. Την χάρτινη πόλη θα βρείτε εδώ
MoMA Play Town (Museum of Modern Art)
Αυτά τα παιχνίδια είναι υπέροχα! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...