Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Υπέροχα κουτιά για να μεταφέρουμε το φαγητό μας!



Θα το βρείτε εδώ
Είναι όλα τους πολύ όμορφα κουτιά για να δώσετε στο μικρό σας να μεταφέρει το φαγητό του, στο σχολείο! Τα παιδιά μας θα ξετρελαθούν. Και να' μαι κι εγώ ειλικρινής είμαι μαμά που λατρεύω τα ωραία σερβιρισμένα γεύματα. Δείτε τις ιδέες και οργανωθείτε!
Θα το βρείτε εδώ
Ένα αρκουδάκι. Σκέτη γλύκα! Αλλά και το βατραχάκι είναι υπέροχο. Ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να τα έχει; Της κόρης μου, της αρέσει πολύ αυτό το κουτάκι φαγητού σε γαλάζιο χρώμα με πουά. Απίθανα χρώματα, μοναδικός σχεδιασμός! 
Θα το βρείτε εδώ
Και οι προτάσεις για να μεταφέρουμε το φαγητό μας δεν τελειώνουν! Δείτε αυτόν τον καταπληκτικό δίσκο - πρόσωπο σε ροζ ή πράσινο χρώμα. 
Θα το βρείτε εδώ
Θα το βρείτε εδώ
Ή αυτό το κουτί φαγητού που θυμίζει Lego! 
Ένα γλυκό κουτί με ένα αρκουδάκι που θα κάνει το μικρό μας να φάει όλο του το φαγητό στο σχολείο, στις κούνιες ή στην εκδρομή.

 Θα το βρείτε εδώ. Είναι υπέροχο!


Κι εάν θέλετε το μικρό σας να πάρει και κάτι, ακόμα, μαζί του. Ένα μικρό γλυκό, ένα φρούτο, σάλτσα για το φαγητό του, αυτά τα μικρά κουτάκια που θα βρείτε εδώ είναι τέλεια.


Τρία ξεχωριστά κουτιά για να χωρέσουν τα πάντα! Βρείτε τα εδώ.


Για να δώσετε σχήμα στα φαγητά σας, χρειάζεστε αυτά τα καλούπια που θα βρείτε εδώ. Είναι μοναδικά! Μπορείτε να φτιάξετε τα πάντα, από σάντουιτς μέχρι, κουλουράκια, ζελέ και ότι άλλο φανταστείτε.

Και οι ιδέες για όμορφα κουτιά, δεν τελειώνουν ποτέ! 
Τέλος, δείτε αυτά τα κουτιά που τα λένε Αλαντίν. 

Θα βρείτε εδώ.
Οι λιχουδιές σε σπηλιά!  
Θα το βρείτε εδώ.
Καλή όρεξη για παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα. 

1 σχόλιο:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...