Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Στα παιδιά μας αρέσει να σκαρφαλώνουν παντού!


Τα περισσότερα από τα παιδιά μας ζούνε σε διαμερίσματα αλλά τους αρέσει να σκαρφαλώνουν παντού! Γιατί είναι παιδιά και τους αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με την κίνηση και το παιχνίδι. Σκεφτείτε πρώτα σκαρφαλώνουν στα έπιπλα, ύστερα στις σκάλες και αργότερα δεν τα φτάνουμε! 
κρεββάτι πάνω κάτω με σκάλα
Ας δούμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο κι ας φροντίσουμε να βάλουμε μέσα σ' αυτό, ειδικά εάν μοιράζονται, το κρεββάτι, δύο παιδιά, μία σκάλα με σχοινί σαν αυτό που θα βρείτε  κάνοντας κλικ εδώ.Είναι πολύ συναρπαστικό να την ανεβαίνουν!  
Μπορεί να ζούμε οι περισσότεροι από εμάς στην πόλη και οι ευκαιρίες για καθημερινό παιχνίδι να μην είναι πολλές. Αλλά μπορούμε με μία σκάλα να τους δώσουμε την ευκαιρία να σκαρφαλώνουν παντού! 
Και ψάχνοντας περισσότερο, επειδή σκέφτομαι να φτιάξω κάπως έτσι το δωμάτιο της κόρης μου, ανακάλυψα πώς υπάρχουν σετ σαν αυτό εδώ που είναι και σκάλα και κούνια τόσο για εξωτερικό χώρο όσο και για το σπίτι μας, εάν αυτό βέβαια είναι δυνατό να το κάνουμε. 
Ή σκάλα σαν αυτή εδώ που έχει τρεις πλευρές για ακόμα πιο συναρπαστικό παιχνίδι! Το να σκαρφαλώνει το παιδί μας  είναι μια δραστηριότητα που ενθαρρύνει τη φυσική, πνευματική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού μας και το μυεί στον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.
ανεβαίνοντας με μία σκάλα
Την ώρα που τα παιδιά μας σκαρφαλώνουν παίζουν  πλάθουν με το μυαλό τους του κόσμου τα παραμύθια! Δείτε σ΄αυτό το κρεββάτι υπάρχει η ξύλινη σκάλα και μία άλλη με σχοινί. Είμαι  σίγουρη ότι ξέρω από ποια ανεβαίνουν τα παιδιά! 
κρεββάτια - πάνω κάτω με σκάλα
Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα για να κάνουμε το παιδί μας πολύ χαρούμενο φτιάχνοντάς του ένα υπέροχο δωμάτιο. Δείτε αυτήν την εξαιρετική ιδέα. Μια μαμά μεταμόρφωσε το  πατάρι με μία σκάλα σε πύργο των παραμυθιών. Μέσα  στο πατάρι έβαλε και ένα στρώμα για να ανεβαίνει η κόρη της και να διαβάζει παραμύθια. 
Εάν βέβαια είμαστε από τους τυχερούς και έχουμε κήπο δεν είναι ποτέ αργά να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε στα παιδιά μας ένα δεντρόσπιτο. 
δεντρόσπιτο με σκάλα
Θα είναι υπέροχο να τα βλέπουμε να σκαρφαλώνουν και να παίζουν χαρούμενα! Τίποτα πιο μαγικό από αυτό το παιχνίδι. 
Αυτή η σκάλα που θα βρείτε εδώ είναι ιδανική για εξωτερικό χώρο. Έχει τέλεια αντοχή και είναι κατάλληλη  για να φτάνουν τα παιδιά σας ψηλά. 
μία σκάλα για το δεντρόσπιτο
Ότι και να κάνετε θα είναι συναρπαστικό και σίγουρα θα το απολαύσετε πολύ! Μπορείτε να παίξετε μια οικογένεια μικρών ναυαγών ή εξευρενητών σε νησί. Θα είναι το καταφύγιό σας! 
Σκαρφαλώστε , παίξτε με την καρδιά σας! 
μία σκάλα και μία κούνια για να παίζει το παιδί μου
Μην ξεχνάτε όταν είσαι παιδί όλα είναι μαγικά! 
Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...