Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Τα χάρτινα μπαλόνια της Petra Boase από την Ιαπωνία είναι υπέροχα!


Αυτά τα χάρτινα μπαλόνια είναι απλά υπέροχα! Δημιουργός τους η Petra Boase από την Βρετανία ! Και τι να πρωτοπεί κανείς για την Petra που ότι δημιουργεί είναι πανέμορφο! Τα μοναδικά αυτά μπαλόνια είναι φτιαγμένα από οικολογικό σκληρό χαρτί και έχουν διάμετρο 18 εκ. Εσείς δεν έχετε παρά να τα φουσκώσετε φυσώντας ελαφρά στην τρύπα για να σχηματιστούν τα όμορφα ζωάκια! Όμορφα και ξεχωριστά διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο αλλά και για το παιδικό πάρτι με παραδοσιακή γιαπωνέζικη προέλευση! Θα τα βρείτε εδώ
Η Petra διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με 14 βιβλία για χόμπι και διακόσμηση, δική της τηλεοπτική εκπομπή στο BBC τη δεκαετία του '90 και πολλά lifestyle editorials. Τα προϊόντα της βρίσκονται σε μεγάλα καταστήματα του εξωτερικού ενώ στο babycarrots φέραμε τα παιχνιδιάρικα διακοσμητικά μπαλονάκια γνωστά και ως Japanese paper balloons!
Κρεμιούνται εύκολα από το ταβάνι ή ένα ψηλό έπιπλο με σκοινάκι που πιάνεται στο μπαλονάκι. Δεν είναι μίας χρήσης, μπορείτε να το ξεφουσκώσετε, να το φυλάξετε και να το ξαναχρησιμοποιήσετε όποτε το χρειαστείτε!Εάν θέλετε να αγοράσετε τα μπαλόνια μέσω Amazon διαβάστε αυτό το άρθρο εδώ.

Είναι όλα τους υπέροχα! Τα θέλω!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...