Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ένας φύλακας - άγγελος για να κοιμηθεί το μικρό μας μαζί του!



Φοβάται το μικρό σας το σκοτάδι; Αυτός είναι ο απίθανος Barbapapa από την Pabobo! Ο λαμπερός φιλαράκος για ατέλειωτες φωτεινές αγκαλιές και ο φόβος πια για το σκοτάδι θα φύγει. Θα τον βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ. Εσείς απλά, επιλέγετε το χρώμα. Γαλάζιο ή ροζ.
Με 11 ώρες συνεχούς λειτουργίας αρκεί για πολλές φωτεινές αγκαλιές! Φωτίζει με LED, άρα δεν θερμαίνεται έτσι ώστε να μπορεί να το το πάρει το μικρό σας αγκαλιά όλη την νύχτα.

Για να φορτίσει, απλά τοποθετείστε το στη βάση του, ανάβει αυτόματα μόλις απομακρυνθεί από τη βάση ή μόλις κοπεί το ρεύμα. Τα φιλαράκια - ζωάκια της σειράς θα τα βρείτε όλα στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ. Δείτε τα είναι όλα τους υπέροχα!

Από την Pabobo θα βρείτε, ακόμα για το μωράκι σας κάνοντας κλικ  εδώ  υπέροχα περιστρεφόμενα φωτιστικά με μουσική, σαν κι αυτό εδώ.




Μου αρέσει, ακόμα, πολύ αυτή η φωτεινή γιρλάντα για να φωτίζει το παιδικό δωμάτιο την νύχτα. Θα την βρείτε εδώ.

Αλλά και το αστεράκι με την μουσική είναι καταπληκτικό! Θα το βρείτε εδώ
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα φωτάκια μέσω Amazon.





Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...