Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

«Οικονομία: γνώση… με αξία!»: έκθεση έργων μαθητών στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο


Ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Citi με τίτλο «Οικονομία: Γνώση … με αξία» που υλοποιήθηκε για ένατη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο σε δημόσια και ιδιωτικά δημοτικά σχολεία, με την πραγματοποίηση 162 εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τη συμμετοχή 4.000 μαθητών. 
Για πρώτη φορά, η ολοκλήρωση του προγράμματος σηματοδοτείται από τη διοργάνωση μίας ξεχωριστής έκθεσης στο Παιδικό Μουσείο – Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Αθηναίων με δημιουργίες μαθητών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα τη σχολική χρονιά 2012-2013. 
Τι είναι φτώχεια, τι σημαίνει οικονομική κρίση. Υπάρχουν τρόποι να την αντιμετωπίσουμε; Οι απαντήσεις των παιδιών αποκαλύπτουν πολλά και αξίζουν της προσοχής όλων μας...

Η έκθεση διεξάγεται στο χώρο του Παιδικού Μουσείου (Κυδαθηναίων 14, Πλάκα) έως και 14 Ιουλίου, με ώρες λειτουργίας από Τρίτη έως Παρασκευή 10:00-14:00, ενώ για το Σαββατοκύριακο 10:00-15:00. Η είσοδος στο Παιδικό Μουσείο είναι ελεύθερη.


Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...