Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ποδήλατο εκμάθησης ισορροπίας!



Εάν κι εσείς ψάχνετε το κατάλληλο ποδήλατο για το παιδί σας δείτε το Bunzi της ολλανδικής Chillafish. Θα το βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ σε πράσινο, σε ροζ χρώμα ή σε κόκκινο.

Είναι ένα καταπληκτικό ποδήλατο που βοηθά το παιδί στην σταδιακή εκμάθηση ισορροπίας. Μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί από τρίκυκλο σε δίκυκλο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς την χρήση εργαλείων!  
Έτσι μπορείτε να μάθετε στο παιδί σας ισορροπία και να κάνει ποδήλατο με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Στην αρχή με τις τρεις ρόδες και μετά με τις δύο μόνον όταν και όποτε το παιδί σας αισθανθεί έτοιμο.

Το ύψος της σέλας είναι χαμήλα στις τρεις ρόδες για περισσότερη άνεση και μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού τα πόδια πατάνε γερά στο έδαφος.
Στις δύο ρόδες  η σέλα είναι ψηλότερα για να μπορεί το παιδί να σκουντήσει, να αναπτύξει ταχύτητα και στα λίγα ή πολλά μέτρα που θα τσουλήσει, θα σηκώσει ασυναίσθητα τα πόδια του, αναπτύσσοντας έτσι και σταδιακά το αίσθημα της ισορροπίας, χωρίς καλά -καλά να το καταλάβει. 
Άλλωστε η σύγχρονη άποψη επί του θέματος είναι να μην χρησιμοποιούνται πια βοηθητικές ρόδες το παιδί να περνά από το τρίκυκλο σε δίκυκλο και τελικά σε κανονικό ποδήλατο με πεντάλ.
Το Bunzi είναι ελαφρύ, κουβαλιέται πολύ εύκολα από το χερούλι στη σέλα, διαθέτει αθόρυβους τροχούς, κατάλληλους για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς και έναν μικρό αποθηκευτικό χώρο στην σέλα για τα μικροπράγματα του αναβάτη.

Διαβάστε, αυτό το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε το ποδήλατο μέσω Amazon.
 Καλές ορθοπεταλιές λοιπόν! 
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...