Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Επιστροφή στο σχολείο! Τι μπορείτε να κάνετε με το παιδί σας για να οργανωθείτε.


Κι επειδή τα σχολεία ξεκινάνε, ώρα να οργανωθούμε για να πάνε όλα καλύτερα. Τα πάντα ξεκινούν εάν σκεφτούμε πόσο χρόνο χάνουμε καθημερινά για να αποφασίσει τι θα φορέσει το παιδί μας, τι έχει να κάνει και τι εμείς και όλα τα διαλείμματα που κάνουμε γιατί απλά δεν έχουμε τα απαραίτητα μαζί μας στο διάβασμα.
Κι επειδή η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται, το θέμα "τι θα φορέσω σήμερα μαμά"; λύνεται πολύ εύκολα εάν τοποθετήσουμε -αφού έρθουμε σε συνεννόηση με το παιδί μας- σε μία υφασμάτινη παπουτσοθήκη τα ρούχα της εβδομάδας. 
Ένα οικογενειακό ημερολόγιο φτιαγμένο με μπογιά μαυροπίνακα βοηθάει πολύ στην οργάνωση των εργασιών και των αρμοδιοτήτων που έχουν ανατεθεί στα μέλη της οικογένειάς μας. Η ομάδα θα πετάει! 
Το ίδιο και το να ταχτοποιήσουμε το γραφείο μας με όλα όσα είναι πραγματικά απαραίτητα στο καθημερινό διάβασμα. Καλή αρχή λοιπόν! Όλα θα πάνε καλά! 
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...