Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα!


Έχουμε μπει για τα καλά στο καλοκαίρι και το μυαλό μας τρέχει που αλλού; Στις Διακοπές! Σκεφτόμαστε εξορμήσεις σε νησιά και παραλίες, μαγιό,καπέλα, τη μυρωδιά του αντηλιακού, σοκάκια, πλοία, ηλιοβασιλέματα και νύχτες με άρωμα θάλασσας. 
Πριν φύγετε για διακοπές δείτε που θα κλείσετε τα καλύτερα και πιο οικονομικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, μαγιό, αντιηλιακά και εξοπλισμό για την παραλία. 
Λίγα πράγματα μέσα στη χρονιά φτάνουν την αίσθηση που έχουμε τις πρώτες ημέρες διακοπών όταν επιτέλους είμαστε στην παραλία και απολαμβάνουμε τον ήλιο.

Όλοι, βέβαια, γνωρίζουμε ότι βασικό συστατικό "επιτυχίας" για αυτές τις ατελείωτες ώρες στις παραλίες είναι τα αντιηλιακά και τα λοιπά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος, που χρησιμοποιούμε για να προστατευθούμε. Κι όπως λένε και τα ξύλινα σπαθιά...
Πριν φύγουμε για τις διακοπές μας παίρνουμε μαζί μας αντιληακό με υψηλό δείκτη προστασίας για εμάς και τα παιδιά μας. Κάντε την δική σας έρευνα αγοράς και θα καταλήξετε σε ηλεκτρονικά φαρμακεία που κάνουν πολύ καλές και οικονομικές προσφορές.
Επισκεφτείτε το Troosk που είναι ένα από τα καλύτερα σύγχρονα, ηλεκτρονικά φαρμακεία. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands στο χώρο, όπως Korres, Apivita, Frezyderm, Avene, Vichy, Power Health, Solgar, κα. . Αξίζει ακόμα να δείτε τις προσφορές στο Pharmasofia και το Strawberry Net.
Για τους περισσότερους από εμάς η άδεια δεν έχει ξεκινήσει,-που θα πάει όμως θα γίνει κι αυτό- περιμένουμε πώς και πώς τη στιγμή που «στο κύμα θ’ αρμενίζει το βαπόρι»…Μην χάνε χρόνο!
Κλείστε από τώρα τα εισιτήρια και την διαμονή,σας ώστε να οργανωθείτε και να μην ψάχνετε που θα κάνετε διακοπές την τελευταία στιγμή. Κλείστε τα εισιτήριά σας από Aegan Airines, από το Petas.gr και από το Viva. Είναι σελίδες απόλυτα αξιόπιστες και θα συνηθίζω να κλείνω από αυτές επιλέγοντας καλές προσφορές. 
Εάν κι εσείς ψάχνετε για να κάνετε κράτηση σε ξενοδοχείο και θέλετε έγγυρα να κάνετε κράτηση το Hotels 24 φέρνει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για διακοπές στην Ελλάδα.Στην σελίδα της AllaboutHotels θα βρείτε άκρως ανταγωνιστικές τιμές για περισσότερα από 71,000 καταλύματα σε όλον τον κόσμο. 
Το TravelPlan που εμπιστεύομαι είναι ένας από τους πιο σύγχρονους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, προσφέρει εγγυημένα τις φθηνότερες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια καθώς και μια πλήρη γκάμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών με μοναδικές προσφορές οργανωμένα ταξίδια, κρουαζιέρες, εξωτικούς προορισμούς. 
Τέλος το Hotel coupons είναι μία αισιόδοξη προσπάθεια προσφοράς ποιοτικών διακοπών σε προνομιακές τιμές. Σκοπός της ομάδας του Hotelcoupons είναι να καταφέρει να προσφέρει πακέτα διημέρων, τριημέρων αλλά και εβδομαδιαίων διακοπών σε τιμές τέτοιες ώστε να είναι εφικτό από όλους να απολαύσουν την μέγιστη ποιότητα και εξυπηρέτηση.
Αν δεν αγοράσουμε τα μαγιό μας τώρα, τότε πότε;Τo ηλεκτρονικό κατάστημα που μπορείτε να αγοράσετε  μαγιό, παρεό, καπέλα και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παραλία σε οικονομική τμή είναι το γνωστό σε όλους La Redoutte
Όπου και να περάσουμε την άδειά μας, ό, τι ρούχο και μαγιό να αγοράσουμε για να βγούμε στις παραλίες, αν δεν έχουμε το σωστό εξοπλισμό για τις διακοπές μισές, δουλειές θα κάνουμε. 
Και όταν λέμε εξοπλισμό, εννοούμε τα αυτά τα μικρά και απαραίτητα που συνήθως ένας-δύο μόνο θυμούνται και εξελίσσονται σε “ήρωες” της παρέας.
Ψάθες για να χαλαρώσουμε, ρακέτες για να ξεμουδιάσουμε, κουλεράκι για να δροσιστούμε και φυσικά, φορητό ηχιάκι για τις μουσικές μας είναι κάποια από τα πράγματα που θα κάνουν τις διακοπές πιο fun και απολαυστικές. Θα τα βρείτε όλα στο Public.gr και στο AlieexpressΜετά απ'όλα αυτά τι να ευχηθώ; Καλές διακοπές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...