Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Steif teddy bears

Το Teddy Bear είναι ένα από τα πιο εμβληματικά παιχνίδια τστον κόσμο. Ενώ πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι "Teddy" αναφέρεται στον 26ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Θεόδωρο Ρούσβελτ, λίγοι γνωρίζουν την πλήρη ιστορία.
Το 1902, ο Πρόεδρος Θεόδωρος Ρούσβελτ πήγε σε ένα κυνήγι αρκούδας στο Μισισιπή , αλλά το κυνήγι ήταν ανεπιτυχές. Μη θέλοντας να απογοητεύσουν τον Πρόεδρο, οι οικοδεσπότες του έπιασαν μια αρκούδα γι' αυτόν για να την πυροβολήσει. Ωστόσο, ο Ρούσβελτ αρνήθηκε να πυροβολήσει το ανυπεράσπιστο ζώο . 
Ο καλλιτέχνης Clifford Berryman φιλοτέχνησε ένα σκίτσο που απεικονίζει το συμβάν. Κατόπιν ζητήθηκε από τους Rose and Morris Michtom να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι βελούδου, μια αρκούδα για να τιμήσουν την δράση του Προέδρου Ρούσβελτ . 
Το παιχνίδι , που αρχικά ονομάστηκε " Αρκούδα Τέντι , " έκανε μεγάλη εντύπωση σε όλο τον κόσμο. Από τα πιο γνωστά αρκουδάκια είναι αυτά της Steif καθώς ήταν τα πρώτα που φτιάχτηκαν και έχουν εξαιρετική ποιότητα. Θα τα βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...