Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Παιχνίδια ρομποτικής από την 4M

Σήμερα θα σας παρουσιάσω δύο καταπληκτικά παιχνίδια ρομποτικής τα οποία αρέσουν πολύ στην κόρη μου. Θα τα βρείτε από την 4M στην Ελλάδα, εδώ. Αξίζει να τα φτιάξατε παρέα με τα παιδιά σας (οι οδηγίες είναι γραμμένες στα ελληνικά) και να να μυήσετε στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας και της επιστήμης. 
Εκατομμύρια κονσερβοκούτια πάνε χαμένα καθημερινά. Πώς ένα αντικείμενο που προορίζεται για τα σκουπίδια, ένα κουτάκι αναψυκτικού δηλαδή, μπορεί να μετατραπεί σε ένα απίθανο ρομπότ που περπατάει και στρίβει; Χρησιμοποιώντας τα εξαρτήματα της συσκευασίας κι ακολουθώντας τα βήματα των οδηγιών μπορείτε βα συναρμολογήσετε αυτό εντυπωσιακό ρομπότ που θα καταπλήξει εσάς αλλά και τους φίλους σας.
Εμείς κατασκευάσαμε ένα ακόμα ρομπότ που είναι ένας καλλιτέχνης! Το ρομπότ Doodle είναι σχεδιασμένο όταν κινείται να κάνει χρωματιστά σχέδια στο χαρτί. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ενθουσιάστηκε η κόρη μου όταν άρχισε να ζωγραφίζει  μαζί του. 

Έδωσε ονόματα στα ρομποτάκια και τους έφτιαξε και κοσμήματα από αλουμινόχαρτο και συνδετήρες για να φοράνε. Θα τα βρείτε από την 4M στην Ελλάδα, εδώ. Δείτε όλα τα παιχνίδια, έχουν εξαιρετική ποιότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...