Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Γρήγορα τεστ για μαθητές δημοτικού από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Θα το βρείτε εδώ
Ένας εξαιρετικός τρόπος να διαπιστώσουμε πόσο έχουν εμπεδώσει τα παιδιά μας την ύλη των μαθημάτων. Σας το συστήνω ανεπιφύλαχτα σαν δασκάλα και μαμά. Τα Γρήγορα Τεστ αποτελούν μια πρωτότυπη σειρά βιβλίων. Θα τα βρείτε  από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος εδώΠεριέχουν σταθμισμένα δεκάλεπτα κριτήρια αξιολόγησης και συνοπτική θεωρία για κάθε μάθημα του σχολικού βιβλίου.  
Θα το βρείτε εδώ
Τα Γρήγορα Τεστ  δίνουν τη δυνατότητα: στους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα και να εμπεδώσουν την ύλη που αντιστοιχεί στην τάξη τους, στους γονείς να ενισχύσουν και να κατευθύνουν καλύτερα τα παιδιά τους στην καθημερινή τους μελέτη στους εκπαιδευτικούς να οργανώσο0υν και να εμπλουτίσουν τη διδασκαλία των μαθημάτων στην τάξη. Μπορείτε να μπείτε εδώ και να δείτε το πρώτο τεύχος Γρήγορα τεστ Μαθηματικά α δημοτικού εδώ , το τεύχος 3 για γ δημοτικού που αρέσει πολύ στην κόρη μου να κάνει εδώ, το  τεύχος 3 για την δευτέρα δημοτικού εδώ.
Θα το βρείτε  εδώ
Κυκλοφορούν 3 τεύχη για κάθε τάξη. Καλύπτουν την ύλη και των τριών τριμήνων. Θα τα βρείτε  από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος εδώ. Η τιμή τους είναι πολύ καλή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...