Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Πριν πάτε στην θάλασσα αξίζει να πάτε στο Toys.gr

Πριν πάτε στην παραλία αξίζει να επισκεφτείτε το toys.gr. Είναι ένα ξεχωριστό, ελληνικό, ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών. Όλα τους τα παιχνίδια είναι επιλεγμένα με βάση την ποιότητα κατασκευής τους.
Οι τιμές τους έχουν πέσει αρκετά και θα έλεγα πώς αρκετά καλές.Αξίζει να το επισκεφτείτε κάνοντας κλικ εδώ. Δείτε μερικά από τα είδη που θα μας λύσουν τα χέρια στις διακοπές με τα παιδιά.
Χτίστε τους δικούς σας πύργους και κάστρα στην άμμο με τα βραβευμένα προϊόντα της Quut!

Η πισίνα παραλίας της Ludi θα σας ξεκουράσει αφού θα προσφέρει και το παιχνίδι στην θάλασσα και την άμμο κοντά σας!

Μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι με το ειδικό γιλέκο κολύμβησης της Zoggs UK, το παιδάκι σας θα κολυμπάει ελεύθερα μέσα στο νερό! Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας νεοπρέν με UPF50+ και με εσωτερικές θήκες που περιέχουν ειδικό αφρώδες υλικό, το οποίο βοηθά στην αύξηση της εμπιστοσύνης για τις πρώτες κινήσεις στο νερό! 
Νέα παιχνιδοσκηνή της Ludi με δείκτη προστασίας UV50+ και αδιάβροχο ύφασμα για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού τον ήλιο και τη βροχή!



ANBAC: Λιγότερα βακτήρια, καλύτερη υγεία για τα παιδιά σας! Αυτό είναι το όνομα μιας νέας, παγκόσμιας πρωτοποριακής & καινοτόμου σειράς ξύλινων παιχνιδιών με φυσική αντιβακτηριακή δράση!Τα παιχνίδια της σειράς Αnbac είναι 100% χωρίς μικρόβια μετά από οκτώ ώρες. Αντίθετα, τα βακτήρια μπορούν να βρεθούν σε όλα τα άλλα συνθετικά υλικά για μέχρι 24 ώρες!
Οι φίλοι των αστεριών είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν και να νανουρίσουν τους μικρούς μας φίλους με το μουσικό περιστρεφόμενο φωτιστικό νυχτός της Haba!

Το μεταλλικό τρίκυκλο ποδήλατο των παιδικών σας χρόνων σε ρετρό έκδοση για τα παιδάκια σας. Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στο toys.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...