Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Μουσείο… Παγωτού στο LA!


Οι εντυπωσιακές γκαλερί από χρωματιστές καραμέλες, τα καλλιτεχνήματα με θέμα το παγωτό, λίγη επιστήμη και δείγματα από γλυκά καλούδια, όλα αυτά αποτελούν μία ξεχωριστή εμπειρία.
Από την γκαλερί με αιωρούμενες μπανάνες σε δωμάτια τεράστιων τεχνητών παγωτών, ανθρώπινων διαστάσεων «gummi bears» και πισίνα με πίδακες, όλος ο χώρος φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για φωτογραφίες στο Instagram!
Οδηγώντας στο κέντρο τού LA, βλέπετε αρχικά μία ροζ λάμψη, στη συνέχεια έναν ροζ τοίχο και έπειτα ένα ολόκληρο ροζ κτίριο, και καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για κάτι το εντελώς διαφορετικό, σαν κάποιος να έχει πασπαλίσει με μαγική σκόνη ένα ολόκληρο τετράγωνο!
Είναι διαφορετικό και μέσα. Ο πάντα χαμογελαστός τύπος στην υποδοχή ξεκαθαρίζει ότι εδώ ήρθες για να διασκεδάσεις!
Πρώτη στάση είναι ένα δωμάτιο (ροζ, φυσικά) γεμάτο με παλιά τηλέφωνα-κερματοδέκτες (ροζ, φυσικά). Παίρνετε το ακουστικό και η Παγωτονεράιδα στην άλλη άκρη της γραμμής σάς καλωσορίζει και σας προσκαλεί στον κόσμο του παγωτού.
Στη συνέχεια, στο «δωμάτιο της California», σερβίρουν κουταλιές από διαφορετική κρέμα γάλακτος της California κάθε εβδομάδα, μπροστά από το έμβλημα του μουσείου σε τοιχογραφία που προσομοιάζει το έμβλημα του Hollywood. Ένα μικρό τραμπολίνο στο πάτωμα κάτω από την τοιχογραφία σάς επιτρέπει να τραβήξετε «ιπτάμενες» selfie.
Ένα άλλο δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με θερμοκήπιο, όπου φυτά μέντας αναπτύσσονται σε «σοκολατένιο» χώμα για –καλά μαντέψατε– μέντα σοκολάτας! Όπου θα σας προσφέρουν και δείγμα!
Σύντομα βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο τεράστιου παγωτού που λιώνει, φτιαγμένο από plexiglas, από τον καλλιτέχνη που είναι γνωστός ως Baker’s Son.
Στην επόμενη γκαλερί, τα μάτια σας θα «εκραγούν» στη θέα των φωτισμένων με νέον gummy bears! Υπάρχει κι εκείνη η πισίνα που λέγαμε, η γεμάτη με 100 εκατομμύρια (!) πλαστικούς πίδακες... και μια κουζίνα όπου φτιάχνουν σάντουιτς με παγωτά!
Τέλος, υπάρχει ένα καταπληκτικό κατάστημα δώρων μ’ έναν σωρό καλούδια για να πάρετε μαζί σας. Ευτυχώς, η είσοδος περιορίζεται σε 20 άτομα ανά μισή ώρα. Διαφορετικά, ίσως τα πλήθη να έβγαιναν εκτός ελέγχου!
Το μυαλό και η σχεδιάστρια του «Μουσείου του Παγωτού» είναι η 25χρονη Καλιφορνέζα Maryellis Bunn, η οποία, φυσικά, είναι λάτρης του παγωτού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...