Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τα βήματα που ακολουθώ για αγορές μέσω Amazon!

Επειδή έχω κατά καιρούς λάβει mail από φίλους που θέλουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές προτεινόμενων προϊόντων από το Παίζουμε μαζί, σας δίνω οδηγίες που ελπίζω να σας βοηθήσουν να κάνετε πιο εύκολη την διαδικασία. 
Από το Amazon αγοράζω πράγματα εδώ και δέκα χρόνια. Είναι εύκολο,αξιόπιστο, βρίσκεις τα πάντα και οι τιμές τους είναι ασύγκριτα χαμηλότερες από αυτά που υπάρχουν στην Ελλάδα γιατί δεν έχουν κόστος μεταπώλησης.Τα βήματα που ακολουθώ για να παραγγείλω το προϊόν που με ενδιαφέρει.
1.Βρίσκω το προϊόν που με ενδιαφέρει.

2.Πληροφορούμαι για την τιμή του.

3. Βάζω σε μία προπληρωμένη κάρτα αγορών μέσω internet το ποσό που επιθυμώ, ανάλογα με την τιμή του προϊόντος που θέλω να παραγγείλω.Για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά, προτείνεται η αγορά μία προπληρωμένης πιστωτικής κάρτας. Τέτοιες κάρτες εκδίδουν για παράδειγμα η Τράπεζα Κύπρου, η Eurobank, η Αγροτική, η Πειραιώς και πιθανότατα κι άλλες (Ρωτήστε σχετικά και τη δική σας τράπεζα). Η κάρτα αυτή λειτουργεί περίπου σαν ένα καρτοκινητό. Τη φορτώνετε με χρήματα μόνο όταν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά μέσω internet και μόνο το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε. Δεν είναι συνδεδεμένη με κάποιο τραπεζικό λογαριασμό, οπότε οι αποταμιεύσεις σας δεν κινδυνεύουν.
Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε ασφαλείς συναλλαγές στο διαδίκτυο είναι το paypal. 

4.Μπαίνω στο Παίζουμε μαζί 
5.Κάνω κλικ πάνω στο προϊόν που θέλω να παραγγείλω -είτε πάνω στην εικόνα είτε πάνω σε κείμενο με link στο Amazon- και συνδέομαι με το Amazon.

5. Το προϊόν πρέπει να προσθεθεί στο καλάθι αγορών.

6. Επιλέγω αυτό που θέλω και μετά κάνω Check out!

7.Εκεί συμπληρώνω τα στοιχεία μου, διεύθυνση αποστολής προϊόντος και εισάγω τα στοιχεία της κάρτας.

Συχνές ερωτήσεις
Είναι οι αγορές μέσω Internet ασφαλείς ή μπορεί να με ξεγελάσουν;

Ναι, είναι ασφαλείς με προπληρωμένες κάρτες.
Πώς θα μάθω πόσο κάνει αυτό που θέλω να παραγγείλω;
Οι τιμές μπορεί να αναγράφονται σε ευρώ ή σε λίρες. Εάν είναι σε λίρες κάνετε τις μεταροπές από εδώ
 
Πόσα θα είναι τα έξοδα αποστολής του αντικειμένου;

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το βάρος του αντικειμένου που παραγγέλνω, Συνήθως είναι πολύ χαμηλά. Μπορείτε να δείτε πόσα ακριβώς θα είναι πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία. 
Τέλος,  για τις on-line αγορές σας μέσω του κινητού σας από την Amazon  κάντε κλικ στο logo. 

13 σχόλια:

  1. Kai otan ftanoun ellada ti ginetai? pame telwneio emeis; i mas erxetai taxudromikws?foroi/dasmoi sto telwneio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω παραγγείλει πολλές φορές πράγματα από το Amazon. Δεν πας πουθενά, στο στέλνουν ταχυδρομικά σπίτι σου....Από το Αγγλικό Amazon , την Ευρωπαϊκή Ένωση έρχονται τα είδη στην Ελλάδα, δεν έχεις δασμούς, φόρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητο παιζουμε μαζι!
    Σε παρακολουθω καιρο τωρα και εχεις πραγματικα ταξιδιαρικες εικονες και
    ονειρεμενα θεματα!

    Συγχαρητηρια για την οικογενεια σου και για το μπλογκ!

    Μια ερωτηση θα ηθελα σχετικα με Αμαζον

    Αν επιλεξω πολλα αντικειμενα στο καλαθι μου η μεταφορά τους εδω θα γινει
    μια κι εξω ή θα περιμενω το καθε αντικειμενο ξεχωριστα? Αν ειναι ξεχωριστα
    θα πληρωσω μεταφορικα για καθε φορά που θα μου στέλνουν κάτι?

    Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ! Γιατι καποιες φορες γράφει οτι τα
    αντικειμενα θα κανουν διαφορετικους χρόνους για να ερθουν.


    Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητό '' Παίζουμε μαζί ''
    Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αγοράσουμε από κοντινό κατάστημα ; Γίνεται μόνο μέσω παραγγελίας από εξωτερικό / Internet ;
    Ευχαριστώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα να ρωτησω η αγορες απο το amazon ποσο εγκυρες ειναι γιατι ζητανε μπροστα τα λεφτα και οχι αντικαταβολη ποσο αξιοπιστη ειναι και συνηθως ποσο χρονικο διαστημα κανει το μεγαλυτερο?μπορει και ενα μηνα?παντως εχω προσπαθηση πολλες φορες να αγορασω αλλα στο θεμα πληρωμης δεν μπωρω να βγαλω αρκρη.ευχαριστω !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πόσες μέρες κάνουν συνήθως να έρθουν τα προϊόντα που παραγγέλνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Geia sas zefi. Thelo para poly thn voitheia sas oson afora thn parangelia apo to amazon sthn kypro. An kserete na mou peite.pos eina protimotero na kano parangelia apo amazon usa I amazon uk kai giati.stn thesi ths dieuthinsis ti na grapso thn dieuthinsi mou h tou taxeidromeiou kyprou? Kai ektos apo shipping costs ti costs mporei na exw meta pou thavtasei to paketo sthn kypro?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι αγορές μέσω Amazon είναι σίγουρα αξιόπιστες. Το κάνω τόσα χρόνια με ασφάλεια. Σε πόσες μέρες θα έρθει κάτι αναγράφεται πάντα και εάν πληρώσεις ένα ποσό έρχονται μέχρι και σε 2-3 μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κατα τη συμπληρωση της παραγγελιας, μου ζητειται κωδικος λογαριασμου amazon.αν δεν εχω,πρεπει λεει να δημιουργησω εναν.αυτο το βημα προηγειται της συμπληρωσης του αριθμου της προπληρωμενης καρτας για internet?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά θέλω κι εγώ να παραγγείλω από το Amazon έχω καταλήξει σε αυτά που θέλω αλλά έχω σκαλώσει σε ένα πράγμα αλλά θα χρειαστώ τη βοήθεια σας αν και μπορεί να φανεί χαζό. Τα στοιχεία αποστολής και παραλήπτη πρέπει να αναγράφονται με αγγλικά ντε και καλά η δεν τους πειράζουν και τα ελληνικα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...