Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Πώς να κάνετε παιδί σας ένα υπέροχο παιδικό πάρτι γενεθλίων με θέμα Lego!



Θέλετε να κάνετε ένα αξέχαστο πάρτι γενεθλίων για το παιδί σας με θέμα Lego; Ξεκινήστε φτιάχνοντας μαζί του μία τούρτα. Μην ανησυχείτε είναι πολύ εύκολο! Θα χρειαστείτε υλικά για κέικ, στρογγυλά marshmallows, σαντιγί και χρώματα ζαχαροπλαστικής.



Φτιάχνετε το κέικ και μόλις κρυώσει καλά, κόβετε σε μεγάλα τετράγωνα και παραλληλόγραμμα κομμάτια. Χρωματίζετε τη σαντιγί με χρώματα ζαχαροπλαστικής και αλείφετε τα κομμάτια. Με ένα πιρούνι πιάνετε από το πλάι τα marshmallows, τα αλείφουμε κι αυτά με τη σαντιγί και προσεκτικά τα τοποθετείτε πάνω στα χρωματιστά κέικ.
Αντί για marhmallows μπορείτε να φτιάξετε άλλο ένα κέικ, από το οποίο θα κόψετε τα στρογγυλά κομμάτια των lego! 
Για να κόψετε τα κομμάτια χρησιμοποιήστε ένα στρογγυλό ποτήρι. Δείτε το βίντεο και θα διαπιστώσετε ότι είναι πανεύκολο και μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε μια υπέροχη τούρτα γενεθλίων για το Lego πάρτι του παιδιού σας. 
Μπορείτε, ακόμα, να φτιάξετε πεντάνοστιμα κέικ σοκολάτας, γαρνιρισμένα με πολύχρωμα καραμελάκια και να τα διακοσμήσετε με τουβλάκια Lego επικαλυμμένα με ζαχαρόπαστα. Τα τουβλάκια μπορείτε να τα φτιάξετε χρησιμοποιώντας αυτά τα καλούπια που θα βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ και είναι απλά υπέροχα. Τα γλυκά σας θα κλέψουν την παράσταση! 
Με τα ίδια καλούπια μπορείτε να φτιάξετε και ζελέ Lego σε διάφορα χρώματα. Μια δροσερή λιχουδιά για το καλοκαίρι και όχι μόνο. Ποιο μεγάλος ή μικρός δεν θα ήθελε να τα δοκιμάσει. Τα καλούπια αυτά είναι μοναδικά! 
Ιδανικά, όχι, μόνο για να φτιάξετε γλυκά αλλά και παγάκια Lego  και να δροσίσετε τους καλεσμένους σας με έναν ιδιαίτερο τρόπο. 

Και βέβαια μπορείτε να φτιάξετε, ακόμα, μεγαλύτερα τουβλάκια Lego με τα καλούπια που θα βρείτε στο Amazon εδώ. Είναι υπέροχα!
Μια καλή ιδέα είναι να φτιάξετε με το παιδί σας για το πάρτι του, κέικ σοκολάτας και πάνω τους να διακοσμήσετε σοκολατένια ανθρωπάκια Lego. 
Τα καλούπια με τα ανθρωπάκια θα βρείτε κι αυτά στο Amazon εδώ. Ένα είναι σίγουρο. Θα αρέσουν πολύ! 
Με τα καλούπια αυτά, μπορείτε να φτιάξετε, ακόμα και ανθρωπάκια Lego με κρεμ καραμελέ. Ωραία ιδέα! 
Καλή επιτυχία!  
Με τόσες ιδέες,  το πάρτι σας θα είναι απλά υπέροχο! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Για τα καλούπια Lego και πώς θα τα βρείτε, διαβάστε  αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ.


1 σχόλιο:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...