Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδης: Πάρτε μέρος στην έρευνα και κερδίστε 20% έκπτωση στα δίδακτρα του παιδικού σταθμού!


Εάν και εσείς βρίσκεστε στην φάση αναζήτησης του ιδανικού σχολείου για το παιδί σας τότε μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στην έρευνα που διεξάγουν μέσω διαδικτύου τα Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στη σελίδα των εκπαιδευτηρίων στο facebook  εδώ και να δηλώσετε τους βασικούς λόγους για τους οποίους θα επιλέγατε τα ομώνυμα εκπαιδευτήρια για την εκπαίδευση των παιδιών σας και μπορεί να είστε ένας από τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν έκπτωση 20% στα δίδακτρα του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου Andreadis Junior! 
Τα Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη αποτελούν έναν σύγχρονο εκπαιδευτικό οργανισμό εδώ και 43 χρόνια. Με έδρα το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, μέσα σ’ ένα καταπράσινο σχολικό περιβάλλον και μία αυλή 10 στρεμμάτων προσφέρουν σημαντικό έργο στο χώρο της προσχολικής αγωγής και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.Οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων εξασφαλίζουν υψηλό βαθμό εκπαίδευσης και διαπαιδαγώγησης και αποκτούν τις βάσεις κι όλα εκείνα τα εφόδια που χαρακτηρίζουν τους «άριστους» μαθητές ώστε, ως «αυριανοί πολίτες» με ήθος, αξίες, ιδανικά, γνώσεις, δεξιότητες να δημιουργήσουν το μέλλον τους.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...