Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Γιορτάστε τους Ολυμπιακούς Αγώνες με ένα υπέροχο παιδικό πάρτι!



Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν σήμερα! Έχει το παιδί σας γενέθλια; Μια ωραία ιδέα είναι να διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτι με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Εάν ψάχνετε υπέροχα σχέδια για να τα εκτυπώσετε και να παίξετε με τους μικρούς καλεσμένους σας στο πάρτι, τότε μην ψάχνετε άλλο. Θα τα βρείτε όλα εδώ, δωρεάν. 

Διοργανώστε μικρούς αγώνες τρεξίματος και χαρίστε σε όλα τα παιδιά  μετάλλια. Θα τους αρέσει τόσο πολύ!

Μιλήστε για την χαρά της συμμετοχής και την ομορφιά του αγώνα. Μιλήστε τους για την Ελλάδα μας και το πώς γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
Να νιώσουν τα παιδιά μας την αξία της συμμετοχής σε μια γιορτή, μοναδική, που λαμβάνει χώρα μια φορά στα 4 χρόνια.

 Και απολαύστε κάθε στιγμή. Είναι μοναδική! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μία γιορτή που μας δίνει την ευκαιρία να κοιτάξουμε προς τα μέσα και να ανακαλύψουμε απ' την αρχή όλα όσα έχουν αξία.
Την φιλία, την αγάπη, την αποδοχή, την ειρήνη, την ευγενή άμιλλα...και να προσπαθήσουμε όταν τα φώτα της γιορτής σβήσουν να τα κάνουμε πράξη στην καθημερινότητά μας.

Παίξτε πολύ σ΄αυτήν την γιορτή. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το παιχνίδι. Το πάρτι σας θα μείνει αξέχαστο παίζοντας το παιχνίδι Bingo για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστικό. Θα αρέσει πολύ στους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους σας.
Θα βρείτε, ακόμα, ένα καταπληκτικό επιτραπέζιο παιχνίδι. Όλοι θα θέλουν να πάρουν μέρος.

Χθες κατά την δύση του ηλίου, είδα την πιο όμορφη προπόνηση στον κόσμο για τους επόμενους Ολυμπιακούς. 

Ένας μπαμπάς με το αγοράκι του είχαν πάρει μια μπάλα και έπαιζαν μπάλα με τα κύματα, στο Κάθισμα, στην Λευκάδα. Η χώρα μας είναι απλά μαγική!Το παιχνίδι αρχίζει! Ζήστε το, κάθε μέρα.


 Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


1 σχόλιο:

  1. An excellent post, providing something good to read,it's just good to came across the post on hand sets and its features.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...