Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Καταπληκτικά αυτοκίνητα για μικρά...και μεγάλα παιδιά!


Δεν είναι γρήγορη όπως η πραγματική αλλά είναι απλά υπέροχη! Με δύο ταχύτητες για μικρά και μεγάλα παιδιά, υποδοχή Mp3 με τηλεχειριστήριο και αυτή για να ελέγχουν οι γονείς το παιδί ή για να παίζουν οι ίδιοι. 
Μοιάζει πολύ με την αληθινή. Κορυφαία ταχύτητα 7 χλμ. την ώρα. Φανταστικό αυτοκίνητο! Κατάλληλο για παιδάκια από 2 ετών. Θα την βρείτε εδώ.
 Ετοιμοπαράδοτη ferrari με το κλειδί στο χέρι!
Παίζει Mp3 μουσική, έχει ρυθμιζόμενο κάθισμα και θα την βρείτε σε πολύ καλή τιμή. Τα παιδιά μας θα την οδηγήσουν με 5χλμ. την ώρα εντός και εκτός πόλης. Κάνει ήχους και τα φώτα της αναβοσβήνουν. Έχει ζώνη ασφαλείας...και τηλεχειριστήριο.
Οπότε όταν τα παιδιά σας πέφτουν για ύπνο θα την οδηγείτε μόνοι σας! Μα τι γράφω; 
Αυτή η ferrari μου αρέσει πολύ!
Φαντάζομαι την κόρη μου μέσα να κάνει βόλτες. 

Και το βράδυ  την παίρνω εγώ! Θα την βρείτε εδώ.
FERRARI F430 SPYDER 
Κίτρινη ferrari με δύο ταχύτητες και αυτή και όλα τα αξεσουάρ για απίθανες βόλτες! Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να την οδηγήσει; 
ELECTRIC KIDS RIDE ON CAR WITH REMOTE
Πανέμορφη! Θα την βρείτε εδώ.

12v Electric Battery 2 Seater Kids 4 x 4 Jeep/Truck - Blue - 618B
Διθέσιο τζιπ  4χ4 σε μπλε χρώμα. Αφήστε το παιδί σας να έχει μία διασκεδαστική εμπειρία!  Και βέβαια έχει και τηλεχειριστήριο. Κατάλληλο για  από 3 ετών. Θα το βρείτε εδώ.
Καλό παιχνίδι μικροί...μεγάλοι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

2 σχόλια:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...