Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Χτίζοντας με πραγματικά τουβλάκια και λάσπη!


Χτίστε με το παιδί σας με πραγματικά τουβλάκια,  λάσπη και μυστρί!! Είναι όλα τους πολύ μικρά αλλά χτίζουν αληθινά σπίτια. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι που δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρέσει πολύ στο παιδί μας! 
Δείτε τι μπορείτε να χτίσετε. Σαν αληθινά είναι!
Η κόλλα είναι σε μορφή σκόνης που όταν αναμιγνύεται με νερό δημιουργείται ένα μίγμα που το απλώνουμε στα τουβλάκια με το μίνι μυστρί περιέχεται στην συσκευασία.

Μπορούμε να χτίσουμε την κατασκευή που μας υποδεικνύει η συσκευασία ή οποιαδήποτε άλλη επιθυμούμε εμείς. Ακόμα κι εάν σας τελειώσει αυτή που έχετε μπορείτε να πάρετε άλλη από εδώ. Διατίθεται σε συσκευασία του ενός κιλού.
Δείτε αυτό το σπιτάκι! Δεν είναι καταπληκτικό; Θα το βρείτε εδώ. Μα είναι υπέροχο να δημιουργείς! 

Ένα παραμυθένιο μικρό κάστρο!  Μοιάζει σαν αληθινό. Είναι κατασκευή με πραγματικά κεραμικά τουβλάκια τα οποία συγκολούνται μεταξύ τους. Θα το βρείτε εδώ. Είναι υπέροχο. Σκεφτείτε θα χτίσετε με το παιδί σας το δικό σας κάστρο! 


Και το σημαντικό; Όταν  βαρεθούμε την κατασκευή μας τότε εύκολα διαλύεται βρέχοντας την διότι η κόλλα είναι υδροδιαλυτή και μπορούμε να χτίσουμε μία νέα κατασκευή! Από την ισπανική εταιρία Teifoc. Δείτε πως μπορείτε να χτίσετε με πραγματικά τουβλάκια!!!


Για να κάνετε τη λάσπη, θα χρειαστείτε τη σκόνη κονιάματος που θα βρείτε στη συσκευασία και νερό. 3 μέρη σκόνης και 1 νερό μέχρι να φτιάξετε μία ομοιόμορφη μάζα. Σας συνιστούμε να μην ανακατεύετε πάρα πολύ το κονίαμα γιατί η λάσπη μπορεί να στεγνώσει. Το κονίαμα της Teifoc αποτελείται από ψιλή άμμο και εκχύλισμα καλαμποκιού και είναι απολύτως μη τοξικό και ασφαλές για το παιδί σας.


Πάρτε στα χέρια σας το πρώτο τούβλο και το μυστρί που θα βρείτε στη συσκευασία και βάλτε λίγη λάσπη στο μυστρί. Για να αφήσετε τη λάσπη στο τούβλο τοποθετήστε μυστρί και τούβλο σε ορθή γωνία.


Αφού ενώσετε μία σειρά τούβλα μεταξύ τους, ξεκινήστε να προτοιμάζετε το έδαφος για τη δεύτερη σειρά των τούβλων, τοποθετώντας πάνω στην πρώτη αρκετή λάσπη.


Συνεχίστε τοποθετώντας τουβλάκια.


Μην ξεχνάτε όμως...


Να σπρώχνετε τα τούβλα για να κολλήσουν μεταξύ τους και να αφαιρείτε το περιττό κονίαμα αμέσως με τη σπάτουλα. Αν η λάσπη στεγνώσει αφαιρείται με δυσκολία.



Αν βάλετε το κτίριό σας στο νερό, 4-5 ώρες αρκούν για να διαλυθεί το κονίαμα.


Αφού στεγνώσουν τα τούβλα καλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για το επόμενο κατασκευαστικό σας έργο!



Και βέβαια μπορείτε να χτίσετε με το παιδί σας ένα σωρό χτίσματα! Θέλετε να τα δούμε; Κάνοντας κλικ πάνω στις ονομασίες τους κάτω από κάθε εικόνα θα τα βρείτε στο Amazon και μπορείτε να τα αγοράσετε γιατί έχω δοκιμάσει και τα στέλνουν στην Ελλάδα. Δείτε τα! Είναι όλα υπέροχα.Ας ξεκινήσουμε από τα υλικά!


Χρειάζεστε λάσπη; εδώ. 

Θα την βρείτε σε συσκευασία του ενός κιλού. 
Για τους καλύτερος μάστορες! 



Θέλετε τούβλα; Θα τα βρείτε εδώ
Παράθυρα μήπως;  
Τριγωνικά τούβλα;
Σετ με πόρτα και παράθυρα. 
Φράκτη. 
Κεραμίδια 
Κυλινδρικές κολόνες. 
Ή να μπορείτε να πάρετε κάποιο από τα παρακάτω σετ που περιλαμβάνουν τα πάντα. Και να φτιάξετε με το παιδί σας το χτίσμα των ονείρων σας. Δείτε τα είναι υπέροχα! 


Κάστρο- μολυβοθήκη! 

Εξοχικό.
Σπίτι! 
Teifoc Universal II Brick Kit

Μεγάλο κάστρο. 

Teifoc Well Σπίτι με γκαράζ. 
Πηγάδι. 

Ένα γαλλικό κάστρο!
Teifoc - New Big Castle - Teifoc - French version

Πανέμορφο σπιτάκι με στέγη.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...