Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τα φανταστικά παιχνίδια Oskar&Ellen!


Η μαμάς του Oscar και της Ellen, στην παγωμένη Σουηδία έπαιρνε κάθε βράδυ, τα παιδιά της αγκαλιά και τους διάβαζε παραμύθια μέχρι να κοιμηθούν. Και τότε γεννήθηκε μια ιδέα! Εμπνευσμένη από τα παραμύθια που διάβαζε, αποφάσισε να σχεδιάσει έναν κόσμο παιχνιδιού και φαντασίας. Και σε λίγο άρχισε να σχεδιάζει τα πρώτα της μαγικά παιχνίδια.

Αυτό που ήθελε ήταν να φτιάξει πανέμορφα, διασκεδαστικά και πολύχρωμα παιχνίδια που διεγείρουν την μάθηση και καλλιεργούν την παιδική φαντασία. Άλλωστε ο καλύτερος τρόπος να μάθουν τα παιδιά είναι τα παραμύθια!


Τα παιχνίδια είναι φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής υφάσματα. Δείτε είναι υπέροχα! 



 Η κόρη μου είναι πέντε και δεν έχει ποτέ σταματήσει να παίζει με το αγαπημένο της κάστρο! Είναι πάντα το ίδιο διασκεδαστικό. Γιατί είναι πολύ αγαπημένο.


Είναι μαγικό! Γιατί μαζί του έχει φτιάξει του κόσμου τα παραμύθια. Το κάστρο περιλαμβάνει πρίγκιπα, βασιλοπούλα, άλογο, μάγισσα και δράκο. Ιδανικό για να φτιάξετε με το παιδί σας τις δικές σας ιστορίες. Θα το βρείτε εδώ.

Πανέμορφο κι αυτό το σετ τσαγιού! Τέλειο για ένα πικ-νικ με τις κούκλες ή τα αρκουδάκια σας ή για ένα για ένα πάρτι στον κήπο ή στο παιδικό δωμάτιο με όλες τις φίλες μας.
Το σετ, περιλαμβάνει 4 σετ φλιτζάνια, πιατάκια και κουταλάκια, μπολ για ζάχαρη, φακελάκια τσαγιού, τραπεζομάντηλο και πολλα λαχταριστά μπισκότα και cup cakes.

Συνολικά, σε περιμένουν 32 τεμάχια. Είναι πράγματι υπέροχο! Θα το βρείτε εδώ.

Κι εάν έχετε να βγείτε έξω αλλά θέλετε να πάρετε κάτι μαζί σας που να απασχολήσει την κόρη σας δημιουργικά αυτό το πάνινο σπιτάκι νεράιδας είναι απίστευτα όμορφο. Θα το βρείτε εδώ. Είναι την κυριολεξία βγαλμένο από παραμύθι.
Το όνειρο κάθε μικρού κοριτσιού!

Κι αυτό είναι ένα καλαθάκι που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για ένα υπέροχο πικ -νικ. Καταπληκτικό! Θα το βρείτε εδώ.
Εάν πάλι θέλετε να μάθετε στο παιδί σας τους αριθμούς αυτό δεν είναι απαραίτητα βαρετό, εάν γίνει μέσα από το παιχνίδι! Δείτε αυτό υπέροχο βιβλίο-παιχνίδι.

Τα αντικείμενα που έχει μπορούν να αφαιρεθούν και κολλάνε με βέλκρο. Αυτό απαιτεί επιδεξιότητα, άσκηση και προσπάθεια από τα μικρά μας και τα βοηθάει στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας. Το φερμουάρ κλείνει και γίνεται τσαντάκι με χερούλι Η μέτρηση γίνεται μέχρι το 10.Θα το βρείτε εδώ.
Κι αυτή είναι μια καταπληκτική υφασμάτινη τσάντα γιατρού. Χωράει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε καλά τις κούκλες και τα αρκουδάκια σας. Παίζουμε το γιατρό για να… αντέξουμε τον γιατρό! Αν έχετε και εσείς θεματάκι με τους γιατρούς, για δοκιμάστε το… Μπορεί και να πετύχει! Θα την βρείτε εδώ.
Αλλά κι η ζώνη εργαλειοθήκη είναι μοναδική! Για μάστορες από κούνια. Θα την βρείτε εδώ.

Σας αρέσουν τα παραμύθια επιστημονικής φαντασίας; Έτοιμοι για εκτόξευση! 10, 9, 8, 7... Τα μικρά μας θα κατενθουσιαστούν με αυτό το υπέροχο σετ από την Oscar & Ellen.
Mία τσάντα φτιαγμένη με φαντασία! Περιλαμβάνει ένα διαστημόπλοιο, δύο αστροναύτες με αφαιρούμενους σωλήνες οξυγόνου, δύο Αρειανούς,έναν ιπτάμενο δίσκο, και ένα χαλί παιχνίδι χώρο. Είναι όλα τους υπέροχα! Καλό παιχνίδι. 



Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...